Πιθανή η μη συμμετοχή του Διαγόρα ακόμα και στη Γ’ Εθνική, οδεύει προς τοπικό!


Μοιράσου το άρθρο

Ακόμα και η Γ’ Εθνική φαντάζει ως κάτι… δυσβάσταχτο στην παρούσα φάση για τον Διαγόρα. Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από την παρούσα κατάσταση του συλλόγου και ενόψει της έκτακτης γενικής συνέλευσης που έχει ανακοινώσει ο ερασιτέχνης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν υπάρχει καμία λύση, ούτε και κάποιο ενδιαφέρον και η γενική συνέλευση γίνεται περισσότερο μήπως βρεθεί κάτι της τελευταίας στιγμής και μπορέσει η ομάδα να παίξει έστω στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Κάτι που επίσης δεν είναι εύκολο, μιας και απαιτείται και πάλι σοβαρό κεφάλαιο από τη στιγμή που ουσιαστικά οι μετακινήσεις θα είναι πάνω – κάτω οι ίδιες (ως ένα μεγάλο βαθμό εν πάση περιπτώσει). Επιπρόσθετα θα πρέπει να γίνει κατανοητό πως τα χρέη που έχει δημιουργήσει η ΠΑΕ δεν σβήνονται, ακολουθούν «σιωπηρά» την ομάδα και θα «εμφανιστούν» και πάλι όταν αυτή επανέλθει σε επαγγελματική κατηγορία στο μέλλον.

Δηλαδή αν υπάρξουν κάποιοι που τελικά θα μπορέσουν να «κατεβάσουν» την ομάδα στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι θα βρουν μπροστά τους αυτά τα χρέη και τα οποία θα πρέπει να εξοφληθούν.

Η συμμετοχή δηλαδή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League 2 με τον τρόπο που έγινε, αποτελεί ουσιαστικά μια τροχοπέδη και για την περαιτέρω πορεία της αφού αυτά τα «ανοίγματα» θα την ακολουθούν. Ο κόσμος του Διαγόρα είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος ενώ ακόμα και οι παλιοί παράγοντες που είχαν ενδιαφερθεί να πάρουν τις μετοχές, σηκώνουν πλέον τα χέρια ψηλά λόγω των χρεών.

Πηγή: Ροδιακή

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις