Στοίχημα: Μένει όρθια στο “Parken” η Τραμπζονσπόρ

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέψει σήμερα Τρίτη στη δράση, με τρία σπουδαία παιχνίδια να διεξάγονται για τα πλέι οφ της διοργάνωσης. Φουλ δράση και στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας αλλά και σε αρκετά πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και την αναμέτρηση Κοπεγχάγη – Τραμπζονσπόρ. Καθημερινά μέσα από το Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τις μεταγραφές των ελληνικών ομάδων, όπως και για μεταγραφές Ολυμπιακού

Πρώτη αναμέτρηση για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με την Κοπεγχάγη να υποδέχεται την Τραμπζονσπόρ στο “Telia Parken”. To Μάιο επέστρεψε στο θρόνο της Δανίας μετά από τρία χρόνια και συνάμα στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου το 2019 απέτυχε στον 3ο γύρο απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ τελευταία της συμμετοχής στους ομίλους ήταν το το 2016. Δεν βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική της κατάσταση η Κοπεγχάγη, μουδιασμένο το ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα, στο πιο πρόσφατο ματς γνώρισε εντός έδρας ήττα από τη Ράντερς με 3-1, έχει απολογισμό 2-0-3 μετά το πέρασμα πέντε αγωνιστικών.

Με την ίδια σοβαρότητα, η οποία την διέκρινε στην περασμένη σεζόν που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 38 χρόνια, μπήκε στα πρώτα παιχνίδια του καλοκαιριού η Τραμπζονσπόρ. Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, κατέκτησε το Σούπερ Καπ Τουρκίας, επικρατώντας της Σίβασπορ με 4-0 στον τελικό, ενώ στο πρωτάθλημα έχει κάνει το 2Χ2 στο ξεκίνημα με νίκες κόντρα σε Ιστανμπούλσπορ (0-2) και Χατάισπορ (1-0). Τη δεδομένη στιγμή οι Τούρκοι είναι σε καλύτερο μομέντουμ, έρχονται με ανεβασμένη ψυχολογία στο αποψινό παιχνίδι και είναι πιο σοβαρή και πιο κοντρολαρισμένη ομάδα. Με σοβαρή εμφάνιση η Τραμπζονσπόρ μπορεί να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από τη Δανία.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις