Τύμπας στο goalpost: “Ανταγωνιστική κι απαιτητική η Α1 ΕΣΚΑΘ, στόχος της Ανάληψης η παραμονή”

Το δικό του σχόλιο, στο πλαίσιο της έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας του την προσεχή Δευτέρα (22/8), πραγματοποίησε στο goalpost.gr, ο προπονητής της Ανάληψης, Στέφανος Τύμπας, ο οποίος, παράλληλα, μίλησε για την ανανεωμένη κι ανταγωνιστική Α1 ΕΣΚΑΘ κι έκλεισε την τοποθέτησή του με μία ξεχωριστή μπασκετική του ευχή.

Αναλυτικά:

“Το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, ήδη από την περσινή χρονιά με την ένωση των δύο ομίλων, με ομάδες απ’ όλη την Θεσσαλία, έχει γίνει πολύ πιο ανταγωνιστικό από τα προηγούμενα έτη. Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί πως οι απαιτήσεις για μία ομάδα, σε λειτουργικό επίπεδο, είναι αυξημένες.

Την Δευτέρα η ομάδα ξεκινά την προετοιμασία της, με βασικό στόχο την γρήγορη κι εύκολη παραμονή, μιας και από τις συνολικά 12 ομάδες της κατηγορίας είναι πολύ πιθανό, λόγω της αναδιάρθρωσης της Γ’ Εθνικής, να υποβιβαστούν οι τέσσερις. Βέβαια, η περσινή μας χρονιά, η οποία μας βρήκε στην πέμπτη θέση, σε συνδυασμό με το πολύ όμορφο μπάσκετ που παρουσιάσαμε, δημιουργούν προσδοκίες για ένα πιο ψηλό πλασάρισμα στη βαθμολογία. Αυτό είναι και προϊόν της δουλειάς που σκοπεύουμε να γίνει στην προαγωνιστικη περίοδο. Το ρόστερ της ομάδας είναι το ίδιο, με μικρές προσθήκες νεαρών αθλητών που, αν δουλέψουν με συνέπεια και επιμονή, θεωρώ πως μπορούν να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ακόμη και για τα φαβορί της κατηγορίας.

Ας ευχηθούμε να κυλήσει η χρόνια χωρίς τραυματισμούς για τους αθλητές όλων των ομάδων και να δούμε πολλά νέα παιδιά και ταλέντα να ξεπηδούν από τις ομάδες και να πρωταγωνιστούν στην κατηγορία”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις