Γιαλιάς: «Δεν σας τα είπαν καλά οι ρουφιάνοι κ. Κούγια»

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ανακοίνωση όπου και κάνει γνωστό, ότι θα προβεί σε οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια, προκειμένου να κληθεί ενώπιον των αρχών ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, εξέδωσε η διοίκηση των Τρικάλων. “Η τοπική κοινωνία θα μάθει, γιατί ακόμη και στους «νταραβερτζίδες» υπάρχουν και όρια” αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, προαναγγέλοντας αποκαλύψεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είχαμε πει δημόσια πως δεν θα ξανασχοληθούμε μαζί του.

Είχαμε εκφράσει μέσω δελτίου τύπου πως γειτονικές ομάδες με ιστορία και πρωταγωνιστικό ρόλο στα πρωταθλήματα πρέπει πάνω απ’ όλα να διασφαλίζουν τις καλές σχέσεις μεταξύ τους και όχι να δυναμιτίζουν το ήδη τεταμένο κλίμα στο πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είχαμε δηλώσει επανειλημμένως πως εμπιστευόμαστε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και για το λόγο αυτό η βασική πρωτοβουλία που έχουμε πάρει μέχρι σήμερα είναι η πρόταση που κατέθεσε ο κος Χρήστος Γιαλιάς για ενδελεχή έλεγχο σε όλες τις ΠΑΕ, η οποία ψηφίστηκε ομόφωνα στο τελευταίο Δ.Σ. της Football League (για την ακρίβεια δεν ήταν παρών κατά τη ψήφιση ο κος Κούγιας ο οποίος αποχώρησε ξαφνικά και ταυτόχρονα με την είσοδο του κου Χρήστου Γιαλιά στο κτίριο, γιατί μάλλον θυμήθηκε πως είχε δουλειά).

Παρά το γεγονός πως μέχρι και σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας ΠΑΕ ΑΕΛ έχουν αναρτηθεί δεκάδες ανακοινώσεις με ποικίλο περιεχόμενο και με μόνιμο χαρακτηριστικό τη δυσφήμιση του ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα, εντούτοις κανείς δεν έχει καλέσει σε απολογία τον κο Κούγια και την αντικειμενικά υπεύθυνη ΠΑΕ ΑΕΛ, με αναπόφευκτο αποτέλεσμα να παρουσιάζεται το ποδόσφαιρο ως τσίρκο με μοναδική όαση τον ίδιο.

Από σήμερα λοιπόν ανοχή τέλος. Θα ελεγχθείτε από όλους και για όλα. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ελεγκτικούς μηχανισμούς και περιμένουμε να πράξουν τα νόμιμα.

Η ΠΑΕ ΑΟΤ δηλώνει πως θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να τηρηθεί η νομιμότητα και να κληθεί ενώπιον των αρχών ο κος Κούγιας και η έχουσα αντικειμενική ευθύνη ΠΑΕ ΑΕΛ, ζητώντας ακόμη και την αναψηλάφηση της απόφασης περί επιτυχούς αξιολόγησης στην πρόσφατη φάση της διαδικασίας επιτήρησης. Προσέξτε κε Κούγια, αν έχετε αποκρύψει κάτι, η ποινή είναι μείον 3.

Υ.Γ.1: Κε Κούγια, σε αντίθεση με την δική σας ιδιοκτήτρια εταιρεία της ΠΑΕ ΑΕΛ που είναι μία ΙΚΕ με εταιρικό κεφάλαιο το αστρονομικό ποσό του ενός (1) ευρώ, η ιδιοκτήτρια εταιρεία της ΠΑΕ ΑΟΤ είναι η ανώνυμη εταιρεία Farma Katerina με επταψήφιο νούμερο τζίρου.

Υ.Γ.2: Κε Κούγια, σε αντίθεση με εσάς που δεν μπορείτε να είστε νόμιμος εκπρόσωπος ΠΑΕ λόγω παραπομπής σας με βούλευμα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για αξιόποινες πράξεις -άλλωστε γι’ αυτό παραιτηθήκατε για «επαγγελματικούς λόγους» παραμύθια φούρναρη από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ- πρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΟΤ είναι ο κος Γεώργιος Γιαλιάς και αντιπρόεδρος ο κος Χρήστος Γιαλιάς, ο οποίος είναι Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος στην ιδιοκτήτρια εταιρεία Farma Katerina καθώς και μεγαλομέτοχος αυτής.

Υ.Γ.3: Κε Κούγια, για να σας προλάβουμε, από τη θέση του αντιπροέδρου της Football League δεν παραιτηθήκατε, αλλά ουσιαστικά σας «παραίτησαν» για τον ίδιο πιο πάνω λόγο.

Υ.Γ.4: Κε Κούγια, οι ρουφιάνοι σας δεν σας τα παν καλά. Αντίθετα τα είπαν ξεκάθαρα στα «προειδοποιητικά» sms. Πλέον τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη για όλους, ιδίως για τους κατά χόμπι καταγγέλλοντες τις πρώην ομάδες τους. Η τοπική κοινωνία θα μάθει, γιατί ακόμη και στους «νταραβερτζίδες» υπάρχουν και όρια.

Τελικό Υ.Γ.5: Κε Κούγια η οικογένεια Γιαλιά δεν παρακάλεσε και δεν παρακαλάει κανένα. Από μόνη της η ανακοίνωση σας είναι ντροπή, όχι τόσο για την οικογένεια Γιαλιά -η οποία δεν παραιτείται από θέσεις λόγω προβλημάτων με τον νόμο- όσο για σας, τον φοβερό και τρομερό δικηγόρο, που χρησιμοποιείτε την λάμψη των ιστορικών ομάδων που είχαν την ατυχία να συνδέεστε μαζί τους για την προσωπική και επαγγελματική σας προβολή (ενδεικτικό και αστείο παράδειγμα, αλλά και ευθεία παράβαση του Κώδικα Δεοντολογίας η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ με ημερομηνία 19/02/2016 για «σχετικό» με την ΠΑΕ ΑΕΛ θέμα. Και επειδή είστε large και με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, περιμένουμε να μας δώσετε προμήθεια για τα χιλιάδες clicks που θα γίνουν στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ στο πεδίο «Ανακοινώσεις» για να ενημερωθούν όλοι οι φίλαθλοι πανελληνίως για το φλέγον θέμα της ομάδας στην ως άνω ανακοίνωση!).»