Ο Νίκος Μπουντούρης φέρνει επαναδραστηριοποίηση Ρούμπου στο μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου!

Ο Νίκος Μπουντούρης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, με την οριστικοποίηση της τροποποίησης της συνεργασίας μεταξύ των δύο εμπλεκόμενων πλευρών (καθώς θυμίζουμε πως ο Νίκος Μπουντούρης, αρχικά, θα ασχολείτο μόνο με την ακαδημία) να φέρνει αλυσιδωτά ένα ακόμα ευχάριστο νέο για την ομάδα, σε οργανωτικό επίπεδο, με την πλήρη επαναδραστηριοποίηση του Νίκου Ρούμπου στα πράγματα του τμήματος.

Όλοι θυμόμαστε, πριν μερικές ημέρες, πως ο κ. Ρούμπος γνωστοποίησε την αποχώρησή του από το πόστο της Γενικής Διεύθυνσης του τμήματος, ασκώντας έντονη κριτική κατά του προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, κ. Νίκου Τσεκούρα. Η αδελφική σχέση του με τον Νίκο Μπουντούρη, όμως, είναι αυτή που φαίνεται να ενεργοποιεί ξανά τον έμπειρο γηγενή αθλητικό παράγοντα, γύρω από τον ερυθρόλευκο μπασκετικό γίγνεσθαι. Πρόκειται για μία απόφαση, από πλευράς κ. Ρούμπου, με βάση την ηθική κι έντιμη σχέση που έχει συνάψει με τον Νίκο Μπουντούρη, η οποία είναι και καταλυτική για την πρόθεσή του να ασχοληθεί με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες του goalpost.gr, η ενεργοποίησή του θα είναι πλήρης σε όλο το πρότζεκτ, δηλαδή στις Ακαδημίες και στην πρώτη ομάδα, ενώ θα είναι και ο άμεσος συνεργάτης του κ. Μπουντούρη σε θέματα μάνατζμεντ του ανδρικού τμήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις