Ευχαρίστησε Μικροθήβες και Σταφυλοπάτη ο Πύρασος


Μοιράσου το άρθρο

Την διοίκηση του ΑΣ Μικροθηβών και τον Νίκο Σταφυλοπάτη ευχαρίστησε ο Πύρασος για την άψογη συνεργασία και την παραχώρηση του γηπέδου των Μικροθηβών για τις ανάγκες προπονήσεων της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί κάθε επιτυχία στο σωματείο των Μικροθηβών για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Πυράσου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως τη διοίκηση του Α.Σ. Μικροθηβών, τον πρόεδρο του συλλόγου και του τοπικού συμβουλίου του χωριού Νίκο Σταφυλοπάτη, για την άψογη συνεργασία και την παραχώρηση του γηπέδου Μικροθηβών για τις ανάγκες προπονήσεων της ομάδας μας.

Ο Πύρασος ολοκλήρωσε τις προπονήσεις του στις Μικροθήβες κι επιστρέφει από αύριο στη φυσική του έδρα, το δημοτικό γήπεδο Νέας Αγχιάλου.

Ανέκαθεν οι σχέσεις Πυράσου-ΑΣ Μικροθηβών ήταν άριστες και αυτό επιβεβαιώνεται κάθε χρόνο με αμοιβαία εκτίμηση, συμπαράσταση και συνεργασία σε διάφορους τομείς όσο υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και πρεσβεύουν τις ίδιες αξίες για τον αθλητισμό της περιοχής μας. Ευχόμαστε στο σωματείο των Μικροθηβών κάθε επιτυχία στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις