«Στόχος του ΟΦΗ τα πλέι οφ»

Ο Γιάννης Γράμμος, συνεργάτης του Νίκου Νιόπλια στον ΟΦΗ, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την φετινή προσπάθεια των Κρητικών, αλλά και την μάχη του τίτλου.

«Όλα ξεκίνησαν πιο εύκολα, γιατί ήταν το ίδιο τεχνικό επιτελείο με πέρσι. Είχαμε μία καλή μεταγραφική περίοδο και οι παίκτες ήρθαν έτοιμοι για προετοιμασία. Παίξαμε στην Ολλανδία με ομάδες που ήταν σε πιο προχωρημένο στάδιο από εμάς. Θεωρούμε ότι η ομάδα είναι έτοιμη για να ξεκινήσει το Σάββατο τους επίσημους αγώνες. Εμείς θέλουμε να έχουμε κατοχή της μπάλας και να παίζουμε επιθετικά. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά κριτήρια. Όσον αφορά τους παίκτες σε κάποιους θα πέσεις μέσα, κάποιοι δεν θα είναι αυτό που φαντάζεσαι. Φέτος ήρθαν παιδιά πιο έτοιμα και μπορούν να υποστηρίξουν την φιλοσοφία μας» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Προσπαθούμε να σχεδιάζουμε το παιχνίδι μας ανάλογα και με τον αντίπαλο και να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας, όχι να περιμένουμε τον αντίπαλο. Φέτος ίσως μπορέσουμε να πάμε και ένα σκαλοπάτι παραπάνω και στο τέλος της ημέρας αντί παραλίγο να είμαστε εκτός πλέι οφ, να είμαστε εντός πλέι οφ. Πέρσι δεν το καταφέραμε, αλλά φέτος επιβάλλεται να το πετύχουμε. Πάντα, φυσικά, υπάρχουν και οι αντίπαλοι, αλλά βλέποντας τις κινήσεις των άλλων ομάδων πιστεύω ότι ο στόχος είναι εφικτός. Το πλάνο είναι να προστεθούν ακόμη δύο παίκτες. Είχαμε ένα σοβαρό πρόβλημα στο αμυντικό τρανζίσιον και δεν είναι τυχαίο ότι ενισχύσαμε εκεί την ομάδα.»

Θέλαμε τον Φελίπε, αλλά ανήκει στον Σπόρτινγκ Λισαβόνας και με την απόδοση που είχε μπήκαν και άλλες ομάδες στο παιχνίδι για την απόκτησή του. Αν τον είχαμε θα μιλούσαμε για τον ιδανικό παίκτη, ελπίζουμε να βρούμε σε χαρακτηριστικά κάτι παρόμοιο.

Για την μάχη του τίτλου: «Οι πρώτες ομάδες ήθελαν να τα πάνε καλύτερα στην Ευρώπη, αλλά έχουν την ικανότητα να κάνουν προσθήκες τελευταία στιγμή που θα αλλάξουν το ρόστερ τους. Αν παραμείνουν έτσι νομίζω ότι η ψαλίδα έχει μικρύνει. Αλλά όπως φαίνεται δεν θα μείνουν έτσι.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις