Ίλτσογλου στο goalpost: “Οι παλιοί μου συμπαίκτες και η δίψα της διοίκησης οι λόγοι που επέλεξα Ανόρθωση”

Τις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής της Ανόρθωσης πραγματοποίησε, μέσω του goalpost.gr, ο Θοδωρής Ίλτσογλου.

Ο γηγενής γκαρντ ανέλυσε, μεταξύ άλλων, τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να ενταχθεί στην ομάδα της Ανόρθωσης, τονίζοντας την απόφαση πολλών παλιών του συμπαικτών να αγωνιστούν φέτος σε αυτήν και την δίψα των διοικούντων της ομάδας για διακρίσεις.

Αναλυτικά:

“Αρχικά, έπαιξε ξεκάθαρα ρόλο το γεγονός ότι άλλοι τέσσερις συμπαίκτες μου, πριν από μένα, πήραν μεταγραφή στην ομάδα. Αυτό το έκανε πολύ εύκολο, σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι. Πέρα από αυτούς, υπήρχαν ήδη στο ρόστερ τρεις ακόμα παίκτες που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν και είχα πολύ ωραία συνεργασία, ο Μπόγδανος, ο Καραγεώργος και ο Σκαμάγκας.

Ένας ακόμα λόγος που επέλεξα την Ανόρθωση είναι η δίψα της διοίκησης για διάκριση και σταδιακή καταξίωση, χωρίς να υπερβάλλει εαυτόν. Μου έκανε πολύ θετική εντύπωση και ήθελα να είμαι μέρος αυτού του πρότζεκτ. Έχει “καθαρό πρόσωπο” απέναντι στους αθλητές που έχουν αγωνιστεί στην ομάδα της και πραγματικά πιστεύω πως το περσινό γκρουπ παικτών στον Ολυμπιακό, σε ένα υγιές σωματείο, θα έφτανε πολύ ψηλά. Μας δόθηκε η ευκαιρία να συναντηθούμε ξανά στην Ανόρθωση και θέλουμε όλοι να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο.

Φυσικά, το έργο μας δε θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς βλέπουμε, βάσει των κινήσεων των αντιπάλων μας, ότι όλες οι θεσσαλικές ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν. Θέλουμε κι εμείς το ίδιο. Προσωπικά, θέλω να βρίσκομαι σε ένα υγιές σωματείο και να απολαμβάνω, μαζί με τους συμπαίκτες μου, αυτό που κάνω, χωρίς διοικητικές προστριβές κι εσωτερικές εντάσεις που φθείρουν εμάς τους αθλητές, ψυχολογικά και οικονομικά. Να βγάζουμε υγεία και συνένωση, τόσο εντός, όσο κι εκτός γηπέδου”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις