Αρσένος: «Ο ΑΟ Τρίκαλα θα φτάσει εκεί που του αρμόζει»

Στον Fm100 μίλησε ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα και άμεσος συνεργάτης του Τάκη Ρούσσα, Στέλιος Αρσένος ο οποίος αναφέρθηκε στις προπονήσεις και τα φιλικά της ομάδας, τον τρόπο παιχνιδιού και πιθανές μεταγραφές.

Αρχικά ο κ. Αρσένος είπε: «Πάμε να φτιάξουμε κάτι καλό. Σε λίγο χρονικό διάστημα περνάμε στους ποδοσφαιριστές παρά πολλά κομμάτια. Υπάρχει όρεξη, διάθεση και το ΔΣ μας δίνει όλα τα εχέγγυα να δουλέψουμε πάρα πολύ καλά σε εγκαταστάσεις που είναι σπάνιο να βρεις σε ομάδες. Είμαστε ακόμη στην αρχή χρειαζόμαστε δουλειά και μέρα με την μέρα η ομάδα θα γίνεται ακόμη καλύτερη. Υπομονή για αυτό γίνονται και τα φιλικά και να βελτιωνόμαστε μέσα από τις προπονήσεις».

Για τον τρόπο παιχνιδιού: «Είμαι λίγο λάτρης του 4-3-3 ωστόσο το σύστημα το καθορίζουν τα χαρακτηριστικά των παικτών. Όταν θα ολοκληρωθεί το ρόστερ θα μπορέσουμε και εμείς να κατασταλάξουμε σε ένα σύστημα. Εγώ θέλω ανά πάσα ώρα και στιγμή η ομάδα να ανταποκρίνεται στον αντίπαλο και να μπορούμε να καθαρίζουμε το παιχνίδι. Είναι ένα κομμάτι δύσκολο αλλά θα πρέπει να ανταποκρινόμαστε ανά πάσα ώρα και στιγμή στον βαθμό δυσκολίας που θα βρούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα και πρέπει η ομάδα να φτάσει εκεί που τις αρμόζει να φτάσει».

Για το ρόστερ: «Οι μικροί πρέπει να αφομοιώσουν πράγματα από τους έμπειρους. Θα κοιτάξουμε να είμαστε 24 παίκτες και 3-4 τερματοφύλακες. Ακούγονται πολλά κάτι σίγουρο δεν υπάρχει (σ.σ για τα μεταγραφικά). Είχαμε την προσθήκη του Λουκά από κει και πέρα περιμένουμε».

Απόδοση: goaltrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις