Μέλος της οικογένειας Βέρτζου ο μικρός FELIX (pics)

Ο Άγγελος Βέρτζος και η σύζυγός του Γιώτα έκαναν ευτυχισμένο ένα αδέσποτο σκυλάκι, κάνοντάς το μέλος της οικογένειάς τους. Ο μικρός FELIX έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, βρίσκοντας ένα ζεστό σπίτι και πολύ αγάπη. Η κίνηση του ποδοσφαιριστή του Μαγνησιακού σχολιάστηκε ένθερμα από τη φιλοζωϊκή του Βόλου και από την πρόεδρό της, κ. Σουσουρή:

” ΌΤΑΝ Η ΑΓΑΠΗ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ. ” Σας έχω τα πιο ευχάριστα νέα!!! Η μέρα μας έκλεισε σήμερα πολύ χαρούμενα!!! Ο μικρός μας φίλος FELIX, κατάφερε και πραγματοποίησε το κουταβισιο όνειρο του και το εύχεται σε όλα τα αδέσποτα φιλαράκια του που ζουν εκεί έξω στους αφιλόξενους και γεμάτους κινδύνους δρόμους. Και πιο ήταν αυτό το όνειρο του? Να βρει ανθρώπους να τον νοιάζονται, να τον αγαπούν, και να ανοίξουν την αγκαλιά και το σπιτικό τους, για να “χωθεί” μέσα και να απολαύσει ότι μέχρι τώρα στερήθηκε στη ζωούλα του…

Ναι, ναι καλά το καταλάβατε. Ο πρώην αδέσποτος και κυνηγημένος μικρούλης μας, από σήμερα έχει το δικό του ονοματεπώνυμο, την δική του ταυτότητα. Το μωρό μας ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ, από τον Άγγελο και την Γιώτα, που τον αγάπησαν με την πρώτη ματιά!!!

Ας σας τον συστήσουμε ξανά. Scooby το όνομα του λοιπόν. Αν θες να νιώσεις την πραγματική έννοια της φιλίας, της στοργής, της πίστης και της αφοσίωσης ΥΙΟΘΈΤΗΣΕ ΜΊΑ ΚΑΘΑΡΉ ΚΑΙ ΑΔΟΛΗ ΨΥΧΉ!!! ΓΙΑΤΊ ΟΙ ΣΚΎΛΟΙ ΞΈΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΑΠΟΎΝ ΧΩΡΙΣ “ΕΠΕΙΔΉ”- ΑΓΑΠΟΎΝ “ΠΑΡ’ΟΛΟ”

Αυτά τα μοναδικά πλάσματα ξέρουν να αγαπάνε με την καρδιά τους, χωρίς καμία ρανίδα λογικής, ξέρουν να μην τσιγκουνεύονται την αγάπη τους…

ΚΑΛΉ ΖΩΉ ΠΑΙΔΙΆ ΜΕ ΤΟ ΝΈΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!!!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις