Νίκη για να τελειώνουν με την παραμονή, ζητούν στη Σκιάθο…

Μετά την εντός έδρας ήττα από το Θησέα , για τη Σκιάθο αποτελεί μονόδρομο η νίκη στην αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής με την Α.Ε. 2002, που διεξάγεται και πάλι στο νησί. Το κλίμα παραμένει πολύ καλό και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για το νικηφόρο αποτέλεσμα σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας…

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο αντιπάλων είναι δεδομένη, αλλά και διαφορετικά αν ήταν τα πράγματα, πάλι οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Μυγδαλάκη θα στόχευαν αποκλειστικά και μόνο στο τρίποντο, που θα τους διατηρήσει σε θέση κατάταξης υψηλότερη από την έκτη, ώστε να αποφύγουν την πολυέξοδη και ψυχοφθόρα γι’ αυτούς, διαδικασία των μπαράζ.
Όλη την εβδομάδα η ομάδα δούλεψε πάνω στις αδυναμίες που προέκυψαν στο ματς με τον Θησέα και στο ψυχολογικό κομμάτι, ώστε να μην εμφανιστούν αγχωμένοι οι ποδοσφαιριστές, λόγω της βαθμολογικής σημασίας του αγώνα. Επίσης, σημαντικό είναι και το τελείωμα των φάσεων, διότι ένα γρήγορο γκολ από πλευράς γηπεδούχων αναμένεται να απλοποιήσει πολύ τα πράγματα για την ζητούμενη νίκη.
Από τη μεθαυριανή αναμέτρηση, σίγουροι απόντες θα είναι τα αδέλφια Γιώργος και Δημήτρης Γκιαουράκης και ο Καμπουρέλης για διάφορους λόγους, ενώ αγώνα δρόμου για να επανέλθουν από μικροτραυματισμούς δίνουν οι Σκέμπι και Τουρναβίτης.
Σχετικά με την αναμέτρηση δήλωσε στο «goalpost.gr» ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Σαρρής.
«Μετά την ήττα από το Θησέα, το παιχνίδι της Κυριακής είναι κομβικό για τη ομάδα μας, στην προσπάθεια που κάνουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία, αποφεύγοντας τη διαδικασία των μπαράζ. Ενδεχόμενη συμμετοχή μας σ’ αυτά, εκτός από το πρόσθετο άγχος και την αναμενόμενη κούραση, θα επιφέρει πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση στην ομάδα, λόγω ενός ακόμη ταξιδιού. Το κλίμα μεταξύ μας ήταν και είναι άριστο. Όλοι πιστεύουμε πραγματικά ότι θα κατακτήσουμε τη νίκη, γεγονός που θα μας βοηθήσει να ευχαριστηθούμε περισσότερο το ποδόσφαιρο τις αγωνιστικές που απομένουν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις