“Σούπερ” deal για ΑΕΚ, πουλάει Μιτάι για τρία εκατομμύρια ευρώ!

Σε εξέλιξη οριστικοποίησης συμφωνίας για την πώληση του Μάριο Μιτάι στη Λοκομοτίβ Μόσχας είναι η ΑΕΚ σε ένα σημαντικό ποσό που φτάνει τα 3 εκατ. ευρώ!

Έτοιμη να παραχωρήσει τον Μάριο Μιτάι έπειτα από μια εξαιρετική προσφορά που δέχθηκε είναι η ΑΕΚ! Συγκεκριμένα η Λοκομοτίβ Μόσχας πρόσφατα έκανε κρούση για τον 19χρονο Αλβανό μπακ της Ένωσης και πλέον οι δύο ομάδες είναι σε φάση οριστικοποίησης της συμφωνίας στο ποσό των 3 εκατ. ευρώ με ποσοστό μεταπώλησης!

Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο deal για την ΑΕΚ λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι ο Μιτάι, ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ της Ένωσης, δεν έχει καλά καλά σταθεροποιήσει τη θέση του στην πρώτη ομάδα, ενώ την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ Β’.

Ο Μιτάι είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία, ωστόσο λόγω των εξελίξεων και καθώς η συμφωνία με τη Λοκομοτίβ Μόσχας οδεύει προς την ολοκλήρωσή της, ο παίκτης έμεινε εκτός με τον Χρήστο Γιούση να τον αντικαθιστά.

Ο Μιτάι, ο οποίος αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο ως το 2026, αναμένεται να αποτελέσει μια από τις πιο ακριβές πωλήσεις στην ιστορία της ΑΕΚ με τη μεταγραφή των 3 εκατ. ευρώ στη Λοκομοτίβ.

Πηγή: gazzetta

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις