Με απουσίες και πίστη για θετικό αποτέλεσμα, ο Θησέας κόντρα στον Ηρακλή.

Με αρκετές απουσίες, αλλά και με πίστη για το θετικό αποτέλεσμα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Θησέα όλη την εβδομάδα, για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Ηρακλή, αναμέτρηση που θα γίνει στο ΕΑΚ.

Για την ομάδα της Αγριάς, σίγουρος απόντας λογίζεται ο Σπ. Μούτος (επαγγελματικές υποχρεώσεις), αλλά και ο Σούδης που αντιμετώπισε πρόβλημα στο δικέφαλο κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, γεγονός που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του. Επιπλέον, εκτός Βόλου θα απουσιάζουν και δυο από τους ηλικιακά μικρότερους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι κατά καιρούς παίρνουν χρόνο παιχνιδιού, ανάλογα με τις ανάγκες.
Την άποψή του για την αναμέτρηση ανέφερε στο «goalpost.gr» o τεχνικός του Θησέα Δ. Κόφφας.
“Το παιχνίδι κόντρα στον πρωτοπόρο Ηρακλή, είναι για μας μια αναμέτρηση ιδιαίτερης σημασίας για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Αρχικά έχει πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία, διότι είμαστε σε τέτoια βαθμολογική θέση, που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η άμεση παραμονή μας στην κατηγορία. Εννοώ, ότι τόσο εμείς όσο και η Σκιάθος και ο Άρης Μελ., με τις διαφορές του ενός και τριών πόντων που έχουμε αντίστοιχα, αλλά με τον Άρη να υπερτερεί στη μεταξύ μας ισοβαθμία, έχουμε όλοι κοινό στόχο να αποφύγουμε την έκτη θέση, λόγω των πλέι-άουτ. Φυσικά εμείς επιθυμούμε την μαθηματική παραμονή στην κατηγορία, όσο το δυνατό πιο γρήγορα και για λόγους πρεστίζ και για λόγους ουσίας.
Δεύτερον, αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που αν δεν δεχτεί γκολ από εμάς, τότε θα έχει συμπληρώσει δέκα αγώνες χωρίς να παραβιαστεί η εστία της κι αυτό από μόνο του αποτελεί ένα δέλεαρ.

Τρίτον, εμείς προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη, στην οποία αποδώσαμε και καλό ποδόσφαιρο και φυσικά θέλουμε πολύ να συνεχίσουμε τι ς καλές εμφανίσεις.
Τέλος, επειδή μιλάμε για δυο ιστορικά σωματεία εύχομαι να έρθει κόσμος να παρακολουθήσει τον αγώνα και πραγματικά πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ μεγάλη παρουσία φιλάθλων. Εύχομαι, επίσης, να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και να προσφέρουμε όμορφο θέαμα, αντάξιο της ιστορίας και της ποιότητας των ομάδων μας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις