Γ. Φασουράκης: «Προσγειωμένοι και ήρεμοι συνεχίζουμε…»

Πανέτοιμος και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αναμένεται να παραταχθεί ο Ηρακλής Β. στην αναμέτρηση κόντρα στον Θησέα, μεθαύριο Κυριακή στο ΕΑΚ.

«Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε ήρεμα και με πίστη στο πλάνο μας», δήλωσε στο «goalpost.gr» ο προπονητής των πρωτοπόρων Γ. Φασουράκης και συνέχισε: «Για την ομάδα μου δεν αλλάζει κάτι. Έχουμε βάλει ένα στόχο και μέχρι να κατακτηθεί και μαθηματικά, συνεχίζουμε όλη με την ίδια προσήλωση κι αυτοσυγκέντρωση, πατώντας στο έδαφος. Η ομάδας μας από την αρχή του χρόνου είχε πάρα πολύ καλό κλίμα κι αυτό έγινε ακόμη καλύτερο, από τη στιγμή που βρισκόμαστε στην πρώτη θέση. Σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στο Θησέα, σεβόμαστε απόλυτα τον αντίπαλο που σίγουρα είναι ένα ιστορικό σωματείο, διαθέτει καλή ομάδα, είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, θα αγωνιστεί για τους δικούς του λόγους και πολύ καλά θα κάνει…»
Σε σχετική ερώτησή μας, για το ότι η ομάδα του αν δεν δεχτεί γκολ στο προσεχές παιχνίδι με τον Θησέα, θα έχει καταφέρει ένα σημαντικό ρεκόρ, για τα δεδομένα του τοπικού ποδοσφαίρου, δέκα αγώνων χωρίς να παραβιαστεί η εστία της, σχολίασε σχετικά. «Είναι πραγματικότητα ότι έχουμε να δεχτούμε γκολ από το παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Σκιάθο, όταν ηττηθήκαμε με 1-0. Πλησιάζουμε δηλαδή στο να συμπληρώσουμε ένα ολόκληρο γύρο χωρίς να δεχτούμε τέρμα, αφού μετά τα παιχνίδι με το Θησέα, ακολουθεί το παιχνίδι του β’ γύρου με τη Σκιάθο. Οπωσδήποτε είναι ένα σημαντικό γεγονός, αλλά όχι το σημαντικότερο, το οποίο είναι η κατάκτηση των στόχων που έχουμε θέσει. Σε κάθε περίπτωση όμως αποτελεί σημάδι της πολύ καλής ομαδικής δουλειάς που γίνεται…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις