Επιστροφή Σύρμου στον ΑΣ Βόλος 2004

Μετά από τρία χρόνια απουσίας από την ενεργό δράση, η Φιλίτσα Σύρμου επιστρέφει στον ΑΣ Βόλος 2004.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει με χαρά μια ακόμη σημαντική επιστροφή, αυτή της Φιλίτσας Σύρμου, η οποία απείχε από την ενεργό δράση τα τελευταία τρία χρόνια για επαγγελματικούς λόγους.

Η Φιλίτσα αποτελούσε βασικό στέλεχος της ομάδας μας για αρκετά χρόνια, αγωνιζόμενη με τα χρώματα μας τόσο στην Α’ όσο και στη Β’ Εθνική. Παρά την αποχή της, δεν έπαψε ποτέ να γυμνάζεται ατομικά και ομαδικά, ενώ ήταν πάντα κοντά στην ομάδα, παρακολουθώντας τους αγώνες μας, συμμετέχοντας μάλιστα στο ματς – φιέστα ανόδου τον προηγούμενο Μάιο.

Αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πλευρά, ως αριστερό μπακ-χαφ, αλλά έχει αγωνιστεί με επιτυχία τόσο στην δεξιά πλευρά όσο αλλά και σε άλλες θέσεις της ενδεκάδας, αποτελώντας ένα πολυεργαλείο για κάθε προπονητή με τον οποίο συνεργάστηκε στην προηγούμενη θητεία της. Αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα με την εμπειρία, την ποιότητα και την μαχητικότητα της.

Καλωσορίζουμε πίσω στην ομάδα την Φιλίτσα και της ευχόμαστε να έχει μια γεμάτη χρονιά, με υγεία και επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις