Super League: Ο Τανσό και οι άλλοι…

Μαγευτικό ήταν το ξεκίνημα της φετινής Super League 1, με την ματσάρα στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στον Βόλο και τον Αστέρα να κλέβει τις εντυπώσεις! Έξι γκολ στο σύνολο, ανατροπές, buzzer beater και πλούσιο θέαμα, ήταν το καλύτερο «πρόγευμα» για μια σεζόν που αναμένεται συναρπαστική. Μπορεί για πολλούς αυτή η… εκκίνηση να πήγε καλά, όμως για έναν, σίγουρα δεν το περίμενε καθόλου αυτό που έγινε!

Πρεμιέρα και… αυλαία την ίδια στιγμή για τον Οσβάλντ Τανσό. Ο προπονητής των Θεσσαλών, δεν είναι πλέον προπονητής τους. Έπειτα από συνάντηση του προέδρου της ομάδας Αχιλλέα Μπέου, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους, μετά από μόλις 90’ επίσημα λεπτά! Βέβαια στην Ελλάδα είμαστε, κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, άλλοι τρεις τεχνικοί έχουν… κουνήσει μαντήλι από την πρώτη αγωνιστική.

2019-2020 Μιγκέλ Καρντόσο (ΑΕΚ)

Super League: Οι προπονητές που απολύθηκαν 1η αγωνιστική
Μια άκρως ιδιαίτερη περίπτωση που ήρθε στην ΑΕΚ με μεγάλες προσδοκίες και τελικά έφυγε… νύχτα. Πρόλαβε να κάτσει στον πάγκο μόλις σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και ένα ματς πρωταθλήματος. Το ένα ήταν η εντός έδρας ήττα από την Τράμπζονσπορ (1-3) που ήταν αρχή της «μουρμούρας», που φυσικά ολοκληρώθηκε λίγες μέρες αργότερα, όταν η Ξάνθη άλωσε το ΟΑΚΑ (2-3) και τον έστειλε πίσω στην Πορτογαλία. «Θα βλέπετε την ομάδα και θα καταλαβαίνετε πως είναι η δική μου ΑΕΚ», κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη σίγουρα.

2018-2019 Ισμαέλ Βαλεριέν (Απόλλων Σμύρνης)

Super League: Οι προπονητές που απολύθηκαν 1η αγωνιστική

Ίσως η πιο… ελληνική περίπτωση από όλες. Ένας προπονητής πού ήρθε στη χώρα μας με πλούσιο βιογραφικό, τόσο ως παίκτης (Μπάγερν Μονάχου), όσο και ως τεχνικός (Βόλφσμπουργκ). Μόλις δυόμισι μήνες συνολικά και μια αγωνιστική στο πρωτάθλημα, αποχώρησε με καταγγελίες! Συγκεκριμένα είπε πως η διοίκηση «με απείλησε και προσπάθησε να επηρεάσει τις επιλογές της βασικής ενδεκάδας!». Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει, δεχόταν απειλές από τον ιδιοκτήτη της ομάδα!

2017-2018 Δημήτρης Ελευθερόπουλος (Κέρκυρα)

Super League: Οι προπονητές που απολύθηκαν 1η αγωνιστικήΤο καλοκαίρι του 2017 ο Έλληνας προπονητής μετακομίζει στο νησί των Φαιάκων με σκοπό να αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Το πέρασμά του πάντως αποδείχθηκε σύντομο, μιας και έκατσε μόλις 2,5 μήνες και συγκεκριμένα πρόλαβε μόνο την ήττα της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο, όπου η εικόνα της ομάδας ήταν απογοητευτική. Αυτό, σε συνδυασμό με τα άσχημα αποτελέσματα στα φιλικά, οδήγησαν στη «λύση της συνεργασίας για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους», αν και κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις