Νίκη μπροστά στο κοινό του θέλει το Διμήνι, στον αγώνα με Σαρακηνό

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕ Διμηνίου στον κυριακάτικο αγώνα, όπου υποδέχεται τον Σαρακηνό. Η αναμέτρηση των «συγκατοίκων» την δεύτερης θέσης του βαθμολογικού πίνακα έχει κυρίως χαρακτήρα γοήτρου, δεδομένης της διαφοράς που έχει εξασφαλίσει ο Ηρακλής από τους διώκτες του…

Για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου δε υπάρχουν απουσίες, με εξαίρεση αυτή του Μανώλη Κανδύλα, που το τελευταίο διάστημα απέχει λόγω της προετοιμασίας του για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Από εκεί και πέρα, ολόκληρη την εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Διμηνίου δούλεψαν στοχεύοντας μόνο στη νίκη.
Αντίστοιχες είναι και οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Κ. Μπράτσου, στο «goalpost.gr»
«Από τη στιγμή που ο αγώνας γίνεται στην έδρα μας και μπροστά στον κόσμο μας, στόχος είναι μόνο η νίκη. Σε ότι αφορά τις ελπίδες που μπορεί να υπάρχουν ως προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης, νομίζω ότι δεν πρέπει να τρέφουμε αυταπάτες. Γενικότερα όλη τη χρονιά αυτό που πάντα υποστήριζα και προσπαθούσα να περάσω στους ποδοσφαιριστές μου, είναι ότι δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι κι ότι εμείς παίζουμε πάντα για να κερδίσουμε. Ειδικότερα, εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, το οποίο θα ευχαριστηθούν πρώτα οι ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια ο κόσμος που αναμένουμε να το παρακολουθήσει και πιστεύω ότι θα είναι πολύς, όπως συμβαίνει στην έδρα μας όλη τη σεζόν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις