Με την πλάτη στον τοίχο η Σκόπελος, αντιμετωπίζει τον Άθλο

Η Σκόπελος την Κυριακή αγωνίζεται εκτός έδρας, απέναντι στον ουραγό της κατηγορίας Άθλο Αλμυρού, χωρίς να έχει το δικαίωμα έστω και να σκεφτεί οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, πέραν της νίκης, αν θέλει να παραμείνει ζωντανή στη μάχη της παραμονής…

Για την ομάδα του Γιάννη Γλύκου αυτό το παιχνίδι αποτελεί ένα από τα λίγα που θα είναι πλήρης σε εκτός έδρας εμφάνιση. Σε μια δύσκολη χρονιά, λόγω πολλών συγκυριών, οι απουσίες αποτέλεσαν ένα ακόμη σοβαρό πρόβλημα, που επηρέασε την πορεία της ομάδας.
«Οδεύουμε στο τέλος του πρωταθλήματος κι εμείς είμαστε αναγκασμένοι να αγωνιζόμαστε με την πλάτη στον τοίχο» δήλωσε χαρακτηριστικά στο «goalpost.gr» ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Γλύκος και συνέχισε… «Είχαμε πει με τα παιδιά ότι θέλουμε το 5Χ5, ώστε να σώσουμε την χρονιά. Ήδη κάναμε το 2Χ2 και πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί, ώστε να συνεχίσουμε με νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς η βαθμολογική μας θέση δεν μας δίνει το δικαίωμα για άλλες απώλειες. Χτες κάναμε ένα φιλικό για να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε και πως μπορεί να λειτουργήσει η ομάδα ακόμη κι απέναντι σε ένα εύκολο αντίπαλο. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό πρόβλημα ότι φέτος πολλά παιδιά απουσιάζουν λόγω στράτευσης ή σπουδών κι αυτό έχει αλλοιώσει την εικόνα της ομάδας, σε σχέση με ότι είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. Όμως θα το παλέψουμε με αξιώσεις, μέχρι τέλους…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις