Επιτυχίες του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε από τους πρώτους μήνες του 2016 η αγωνιστική σεζόν για τους αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας.

Αρχίζοντας από το 1ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα το οποίο διεξήχθη στην πόλη μας στις 13-14 /2/2016 στην κατηγορία 12 ετών κοριτσιών οι αθλήτριες του συλλόγου μας Ρουσμένη Ελευθερία κατέλαβε την πρώτη θέση της κατηγορίας ακολουθώντας την η Αναγνώστου Αγγελική στην δεύτερη θέση και στην τρίτη θέση η Στεργιούλα Μαρία. Στην κατηγορία των 14 ετών αγοριών διακριθήκαν στην τρίτη θέση οι αθλητές Διαμαντόπουλος-Γκαμαλέτσος Βασίλης και Κελαϊδόπουλος Ανδρέας. Τέλος στην κατηγορία 16ετων στα αγόρια ο Ρουσμένης Αναστάσιος βγήκε τρίτος όπως επίσης τρίτη βγήκε στην κατηγορία 16 ετών η Καρπούζα Σοφία. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εν λόγω Πρωτάθλημα με πρωτοβουλία του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας υπήρξε και φιλανθρωπική δράση, στην οποία οι αθλητές προσέφεραν ρούχα και παπούτσια. Η ανταπόκριση ήταν πέρα των προσδοκιών των παραγόντων του συλλόγου οι οποίοι με την σειρά τους τα παραδώσαν την επόμενη ημέρα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου.

Συνεχίζοντας στο 1ο Ε1 Πανελλαδικό Πρωτάθλημα, το οποίο διεξήχθη στην Αθήνα από τις 26/2/2016 έως 2/3/2016, στην κατηγορία 18ετών κοριτσιών η αθλήτρια του συλλόγου μας Παλάσκα Αναστασία-Μαρία στέφθηκε με το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του διπλού και με το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα του μονού στην εν λόγω κατηγορία. Οι διακρίσεις συνεχίζονται και στην κατηγορία των κοριτσιών 12ετων με την Ρουσμένη Ελευθερία να κερδίζει το αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα του μονού. Στην ίδια κατηγορία στο αγώνισμα του διπλού η Ρουσμένη Ελευθερία και η Αναγνώστου Αγγελική κατέλαβαν την τρίτη θέση.

Η αποκομιδή των μεταλλίων συνεχίζεται και στο 1ο Ε2 Εθνικό Πρωτάθλημα, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Βόλου από τις 11 έως 15/3/2016 οι κατηγορίες 12 &14(αγοριών-κοριτσιών) και στην Λαμία η κατηγορία 16(αγοριών-κοριτσιών). Στην κατηγορία των κοριτσιών 12ετών η Αναγνώστου Αγγελική και η Ρουσμένη Ελευθερία κατέλαβαν την δεύτερη θέση στο αγώνισμα του διπλού και την τρίτη θέση στο αγώνισμα του μονού. Στην ίδια κατηγορία στο αγώνισμα του διπλού η Στεργιούλα Μαρία διακρίθηκε στην τρίτη θέση. Συνεχίζοντας στην κατηγορία των 14 ετών στα αγόρια ο Διαμαντόπουλος-Γκαμαλέτσος Βασίλης στο αγώνισμα του διπλού κατέκτησε την τρίτη θέση. Τελειώνοντας με την κατηγορία 16ετών στο αγώνισμα του διπλού τα αγόρια Μπάτσικας Μιχαήλ μαζί με τον Ρουσμένη Αναστάσιο και τα κορίτσια Αναγνώστου Ευαγγελία μαζί με την Καρπούζα Σοφία κέρδισαν το αργυρό μετάλλιο.

Τέλος σε δύο τουρνουά τα οποία έγιναν στην πόλη της Λάρισας στις 20-21/2/2016 & 5-6/3/2016 οι εμφανίσεις των μικρών μας αθλητών στην κατηγορία των δέκα ετών κάθε άλλο παρά απαρατήρητες μπορεί να περάσουν. Στο πρώτο, τις πρώτες θέσεις κατέκτησαν ο αθλητής Μπαμπινιώτης Άγγελος και η αθλήτρια Χριστοφορίδου Μαριάνθη ενώ την δεύτερη θέση στα αγόρια πήρε ο Καρπούζας Κων/νος. Στο δεύτερο τουρνουά στα αγόρια πρώτος αναδείχθηκε ο Καρπούζας Κων/νος και στην τρίτη θέση ο Κουτσογιάννης Γιάννης και ο Τζαμτζής Σάββας.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας συγχαίρουν τους παραπάνω αθλητές καθώς και τους υπόλοιπους οι οποίοι συμμετείχαν και είχαν μια αξιόλογη και αξιέπαινη συμμετοχή στα παραπάνω πρωταθλήματα καθώς και τους γονείς των αθλητών, τόσο για την αμέριστη συμπαράσταση προς το σωματείο, αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλουν ώστε τα παιδιά τους να λαμβάνουν μέρος σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες.

Τέλος θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στο προπονητικό team του συλλόγου όπου μέσα από τον προγραμματισμό και την καθημερινή τους προσπάθεια αναδεικνύονται οι ως άνω επιτυχίες.

gfgfg