«Στηρίζουμε για την επιβίωση του ιστορικού μας συλλόγου»

Κάλεσμα στήριξης της ομάδας απευθύνει το Blue Club προς όλους τους φίλους της Νίκης καθώς αυτή τη χρονική περίοδο η βοήθεια των φίλων του συλλόγου κρίνεται επιτακτική για την επιβίωσή του. Παράλληλα, ευχαριστεί τον Στέλιο Βούλγαρη για την προσφορά του στην ομάδα και συγχαίρει τους νεοκλεγέντες Στέργιο Φάτση και Στέλιο Κολόζο στην εκλογή τους στη θέση του προέδρου και αντιπροέδρου της Ερασιτεχνικής.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Kατόπιν των τελευταίων εξελίξεων, στα διοικητικά της ομάδας μας, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι, πλέον η συμμετοχή όλων μας, σε κάθε κίνηση στήριξης δεν είναι απλώς επιτακτική ανάγκη, αλλά κριτήριο επιβίωσης του ιστορικού μας συλλόγου.

Ο σύνδεσμός μας σεβόμενος την 30χρονη ιστορία του, ασφαλώς και δεν προτίθεται να παίξει το ρόλο αδιάφορου παρατηρητή στις εξελίξεις.

Κατόπιν του εκτάκτου διοικητικού συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τα εξής:

Πρώτο. Ευχαριστούμε απο καρδιάς τον παραιτηθέντα από την διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου κ. Στέλιο Βούλγαρη, που υπερέβαλε εαυτό, για να κάνει ότι καλύτερο μπορούσε, υπό τις παρούσες δυσμενείς συνθήκες, τον οποίο δεν αποχαιρετούμε, γιατί γνωρίζουμε ότι παραμένει ένας άνθρωπος της κερκίδας, ένας αδερφός μας, ένας από εμάς…

Δεύτερο. Συγχαίρουμε τους νεοεκλεγέντες κ. Στέργιο Φάτση και Στέλιο Κολόζο, οι οποίοι δεν λιγοψύχησαν και αποφάσισαν να ηγηθούν σε μία προσπάθεια – γολγοθά

Τρίτο. Χαιρετίζουμε την προσπάθεια της διοίκησης της ομάδας μας, για να βγει αφενός μεν η αγωνιστική χρονιά αξιοπρεπώς, και αφετέρου να μπουν οι όσο το δυνατό ισχυρότερες βάσεις για την επόμενη χρονιά. Είμαστε έτοιμοι να σταθούμε αρωγοί, σε όποια βοήθεια μας ζητηθεί. Το ίδιο καλούμε να πράξει και ο κάθε Νικιώτης φίλαθλος.

Τέταρτο. Να ευχηθούμε καλή δύναμη και υπομονή στα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό team.

Tέλος. Καλούμε τα μέλη μας, την Δευτέρα 4 Απριλίου στις 7:30 ίσως στην πιο σημαντική γενική συνέλευση των τελευταίων ετών του συνδέσμου μας. Η προσέλευση όλων όσων αγαπούν το Blue Club – Θύρα 3- “Π.Ντοκούζης” είναι κάτι περισσότερο από επιτακτική.

Δεν ξέρουμε και δεν μας ενδιαφέρει να μάθουμε τι κάνουν και τι σκέφτονται οι τυχόν “κλίκες” και “τάσεις”…

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

ΠΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΑΦΟΣΙΩΣΗ

BLUE CLUB-ΘΥΡΑ 3 “Π.Ντοκούζης” est.1985

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις