Νίκος Τσεκούρας σχετικά με Νεάπολη: “Πιστεύω στις καλές προθέσεις της Νίκης Βόλου”

Στην ΕΠΟ, τον Δήμο Βόλου και την καλή πρόθεση των διοικούντων της Νίκης Βόλου, η οποία έχει, μέσω σύμβασής της με τον ΔΟΕΠΑΠ/ΔΗΠΕΘΕ, την αποκλειστική χρήση της Νεάπολης, ποντάρουν ο Νίκος Τσεκούρας και οι συνεργάτες του, στο πλαίσιο της προσπάθειάς τους να εξασφαλίσει η ποδοσφαιρική ομάδα τα περισσότερα δυνατά οφέλη, σχετικά με το γήπεδο. Παράλληλα, ο κ. Τσεκούρας, κατά τη συνέντευξη τύπου του, αποκάλυψε πως δεύτερη έδρα των ερυθρολεύκων δηλώθηκε ήδη το γήπεδο του Αλμυρού.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Το συμφωνητικό της Νίκης με τον Δήμο Βόλου το έχουμε κι εμείς, για να μπορέσουμε να κινηθούμε κι εμείς αναλόγως. Η σύμβαση λέει πως όταν η Νίκη δε χρησιμοποιεί το γήπεδο, ο Δήμος Βόλου το παραχωρεί όπου θέλει, δηλαδή στον Ολυμπιακό Βόλου. Φυσικά, λέει ότι δε δικαιούμαστε προπονήσεις, αλλά δεν πιστεύω ότι δε θα μπορούμε να κάνουμε ένα χαλάρωμα πριν από τα εντός έδρας ματς, το Σάββατο. Θα το δούμε, είναι και στην ευχέρεια της Νίκης, θα το συζητήσουμε. Έχω ζητήσει, ως διοίκηση, συνάντηση με τον κ. Παπακωνσταντίνου. Αν ο άνθρωπος είναι εδώ, πολύ σύντομα θα το λύσουμε αυτό το θέμα.

Είμαστε σε επαφή με την ΕΠΟ, θα κάνουμε μία συνάντηση στην Αθήνα, για το θέμα του κλειδάριθμου. Πώς μπορούμε να πάρουμε κλειδάριθμο με τη Νίκη. Υπάρχει μία αντικειμενική δυσκολία, καθώς η Νίκη παίζει σε άλλη κατηγορία και δε ξέρουμε και τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων, πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Θα το λύσουμε, πιστεύω, θα το συνεννοηθούμε. Ένα γήπεδο είναι, το χρησιμοποιούν δύο ομάδες. Η Νίκη ξέρουμε ότι θα παίζει στο Πανθεσσαλικό. Πιστεύω στις καλές προθέσεις των διοικούντων της Νίκης, σε μία πόλη βρισκόμαστε, θα τα βρούμε”.

Για το αν έχει δηλωθεί δεύτερη έδρα:

“Έχουμε πάρει ήδη τον Αλμυρό. Θέλαμε το Βελεστίνο, αλλά το γήπεδο δεν είναι σε καλή κατάσταση, ξεκινούν κι εργασίες τώρα εκεί, οπότε δε θα μπορέσουμε να το έχουμε. Θα δούμε”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις