Παιχνίδι αποδείξεων το Παγασητικός – Ν.Α. Νίκης

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή (3/4) στο γήπεδο του Σαρακηνού (11: 00)ανάμεσα σε Παγασητικό και Ν.Α. Νίκης. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν την επιστροφή τους στα νικηφόρα αποτελέσματα ,έπειτα από τις “γκέλες” της προηγούμενης αγωνιστικής. Όσον αφορά τον γηπεδούχο Παγασητικό, ο προπονητής…

…της ομάδας Θ. Ανδρουτσόπουλος θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή να δει αν θα μπορέσει να έχει στην διάθεση του και τους αμφίβολους Μιχαλόπουλο και Μπούρντα (ήταν εκτός και στην αναμέτρηση με τον Τοξότη). Ο προπονητής του Παγασητικού Θ. Ανδρουτσόπουλος με δηλώσεις του στο goalpost.gr τόνισε πως “μέσα στο γήπεδο πρέπει να μπουν 11 πολεμιστές που θα είναι 100% έτοιμοι για να καθαρίσουν την υπόθεση άνοδος”.
Όσον αφορά την ομάδα των Ν.Α. Νίκης σίγουρα η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, τους κράτησε μακριά από την 2η θέση και συγκεκριμένα στο -6 , χωρίς να έχουν κάνει το καθιερωμένο ρεπό τους. Οι Ν.Α. ψάχνουν μόνο την νίκη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς είναι μονόδρομος το νικηφόρο αποτέλεσμα, μιας και τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα ως και απίθανα για την άνοδο, αν δεν κατακτηθεί το τρίποντο. Στα αγωνιστικά ο προπονητής της ομάδας Τ. Παρισάκης δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τιμωριών ή τραυματιών και οι Ν.Α. Νίκης πάνε να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί. Αναμένεται ένα σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ξεχωρίζουν φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ.
Επιμέλεια: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις