Βόλος: Κάμερα καταστήματος κατέγραψε “πορτοφολά” (pic & vid)

Στην κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού «πιάστηκε» ένας επίδοξος κλέφτης που μπήκε μέσα σε κατάστημα με είδη ζώων και έκλεψε ένα πορτοφόλι μέσα από το γραφείο του υπαλλήλου.

Οι υπεύθυνοι του μαγαζιού προχώρησαν σε σχετική ανάρτηση όπου αναζητούν το δράστη που «με θράσος» προέβη σε αυτήν την πράξη. Μάλιστα, στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας φαίνονται καθαρά τα χαρακτηριστικά του προσώπου του δράστη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανάρτηση:

«Κλάπηκε σήμερα το πρωί περίπου στις 11:15 από το κατάστημα “Ζωοφιλία” που βρίσκεται Δημητριάδος με Ηπείρου, πορτοφόλι με μεγάλο χρηματικό ποσό. Η ανάρτηση φυσικά δεν γίνεται με σκοπό την εύρεση των χρημάτων που όπως όλοι γνωρίζουμε είναι από χέρι χαμένα αλλά την προστασία του καθενός από εμάς από τέτοια άτομα με μεγάλο θράσος. Παρακαλώ, αν κάποιος έχει δει το συγκεκριμένο άτομο ή γνωρίζει οτιδήποτε γι’αυτόν ή μπορεί να τον αναγνωρίσει ας επικοινωνήσει με την αστυνομία που φυσικά έχουμε ενημέρωσει και έχει καταγράψει το συμβάν ή στα τηλέφωνα μας 6988133681 και 6984124305. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!»

taxydromos.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις