Λ. Μπακάλης: Δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμη τίποτα

Τα ντέρμπι Ρήγας-Πύρασος είναι ματς με ιδιαιτερότητες, ανεξάρτητα από τη βαθμολογική θέση που κατέχουν οι ομάδες. Ο προπονητής του Ρήγα, Λάκης Μπακάλης, με δηλώσεις του στο goalpost.gr αναφέρθηκε στην αυριανή (3/4, 16.00) αναμέτρηση με την ομάδα της Ν. Αγχιάλου, υποστηρίζοντας πως θα είναι ένα δύσκολο…

…παιχνίδι και για τις δύο ομάδες: «Είναι ένα μαγνησιώτικο ντέρμπι, ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς ήμαστε σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, ωστόσο, αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι στον αγωνιστικό χώρο.
Δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμη τίποτα, παρότι φαίνεται πως υπάρχει βαθμολογική άνεση. Τις τελευταίες αγωνιστικές, βλέπουμε παράξενα αποτελέσματα, καθώς υπάρχουν αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες, που δεν «καίγονται» για βαθμούς και παρουσιάζονται χαλαρές.
Εμείς αυτό που θέλουμε να περάσουμε στους παίκτες είναι να έχουν κίνητρο μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, με στόχο να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς κι αν είναι δυνατόν να τερματίσουμε ψηλότερα από την 6η θέση που κατέχουμε σήμερα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις