“Κόντρα” δίχως τέλος στην Καλλιθέα για αλλαγή χρωμάτων και σήματος – “Είναι σίχαμα”


Μοιράσου το άρθρο

Συνεχίζεται η σκληρή κόντρα μεταξύ της Ερασιτεχνικής Καλλιθέας και της ΠΑΕ, στο πλαίσιο της αλλαγής χρωμάτων κι εμβλήματος στη φανέλα, στο φιλικό παιχνίδι της ομάδας της Αττικής με τη Βέροια, με το Δ.Σ. του συλλόγου να εκδίδει και ανακοίνωση, όσον αφορά το συμβάν, με πολύ επιθετική ρητορική.

Αναλυτικά:

«ΚΥΡΙΑΚΗ 21/08/2022 Δημοτικό Στάδιο ΒΕΡΟΙΑΣ

Όπως βλέπουμε και στην επισυναπτόμενη φωτογραφία και όπως δια ζώσης παρακολουθήσαμε (ΝΑΙ … υπήρχαν φίλαθλοι – οπαδοί της αγαπημένης μας ομάδας στο γήπεδο), διεξήχθη φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ της τοπικής ομάδας της ΒΕΡΟΙΑΣ και μιας άλλης ομάδας που εμείς σαν ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΕΣ (αλλά και οι φίλαθλοι της Βέροιας) δεν αναγνωρίσαμε , όσο και εάν πραγματικά προσπαθήσαμε πολύ, μόνο οι κάλτσες (κατά κάποιο τρόπο) θυμίζουν κάτι από ΚΑΛΛΙΘΕΑ.

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 21/08/2022 κάποιοι προσπαθήσατε να κάνατε την κηδεία της αγαπημένης ομάδας μας… γι’ αυτό και το μαύρο στις φανέλες.

Την νέα εμφάνιση και κυρίως το νέο σήμα της ομάδας σας (αυτή την καρικατούρα) και όχι της ομάδας μας… το είδαμε, θα είχαμε και την απορία να διαβάσουμε πώς αυτό το έκτρωμα γράφτηκε και στο φύλλο αγώνα. Τις ομάδες (ανά τον κόσμο) τις χαρακτηρίζουν…το όνομα , το έμβλημα και η φανέλα…επομένως αυτό το σίχαμα δεν ονομάζεται ΠΑΕ Γ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ.

Επίσης πιστεύουμε ότι δεν θα αποφασίσετε να δώσετε και άλλους φιλικούς αγώνες ανά την επικράτεια με αυτά τα χαρακτηριστικά. Εάν ναι, τότε ρωτήστε τους ειδικούς στο είδος τεχνίτες του θεάτρου Σκιών πώς το οργανώνουν σωστά, για να έχετε μια τέλεια περιοδεία αυτού του θιάσου.

Επίσης είναι η ώρα (εάν όχι τώρα πότε άραγε), να πάρουν πια επίσημη θέση όλοι όσοι ασχολούνται με την ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Δήμος , φορείς κοκ). Εμείς σαν Σύλλογος έχουμε εδώ και πολύ καιρό ενημερώσει τους φίλους και οπαδούς μας και έχουμε κοινοποιήσει σε όλη την επικράτεια τη θέση μας.

Επίσης, σε απάντηση της δική σας καρικατούρας, ανακοινώνουμε την έναρξη διάθεσης δεκάδων αναμνηστικών του ιστορικού μας Συλλόγου (όπως κασκόλ, καπέλα, ομπρέλες, μπρελόκ, αναπτήρες, τσάντες, μαξιλάρια διακοσμητικά, στυλό και πολλά άλλα) με το γνωστό έμβλημα που όλοι οι ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΕΣ γνωρίζουν, την τιμημένη πεντάστερη ασπίδα. Εμείς επενδύσαμε εκεί…εσείς πού;

Διάθεση από τα γραφεία του ιστορικού μας Συλλόγου και σύντομα αναλυτική ενημέρωση από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ο Σύλλογός μας συντηρεί. Αυτό τον Σύλλογο τον διοίκησαν άνθρωποι που άφησαν το στίγμα τους και έγραψαν ιστορία. Το ίδιο κάνετε και εσείς…με λάθος όμως τρόπο. Εμείς θα είμαστε παρόντες.

ΥΓ : Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, αυτή η ομάδα με τα μαύρα ήταν ανύπαρκτη ποδοσφαιρικά. Χωρίς αρχή , μέση και τέλος. Νωρίς ακόμα θα πει κανείς και μπορεί να έχει και δίκιο. Ίσως εάν φορέστε αυτά που φορούσατε και στην περσινή χρονιά…τότε μπορεί να πάρετε τα πάνω σας, έστω και αγωνιστικά.

Μια Πόλη…Μια Ομάδα…Μια Ιστορία!!!
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου
Σπυρίδων ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις