Δανεικό από Ατρόμητο για τον Μακεδονικό

Τον δανεισμό του Γιώργου Ανθουλάκη από τον Ατρόμητο ανακοίνωσε ο Μακεδονικός. Ο 20χρονος μέσος είχε υπογράψει πέρυσι επαγγελματικό συμβόλαιο και ενίσχυε την ομάδα Νέων.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Ανθουλάκη, υπό τη μορφή δανεισμού για ένα έτος από την ΠΑΕ Ατρόμητος. Ο 20χρονος (10/08/2002) αριστεροπόδαρος κεντρικός μέσος αγωνιζόταν στην Ακαδημία του Απόλλωνα Πόντου και στη Μικτή Νέων της ΕΠΣ Μακεδονίας, πριν αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό, το καλοκαίρι του 2018.

Ένα χρόνο μετά, και ενώ είχε κληθεί και στην Εθνική Ελλάδος Κ17, για την περίπτωση του κινήθηκε ο Ατρόμητος, που τον ενέταξε στις τάξεις της δικής του Ακαδημίας. Με τους Περιστεριώτες κατέγραψε συνολικά 29 συμμετοχές στην Super League Κ19 την τελευταία τριετία, ενώ γρήγορα εντάχθηκε στις προπονήσεις της ομάδας ανδρών. Το Σεπτέμβριο του 2021, μάλιστα, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Μακεδονικός αποκτά έναν ιδιαίτερα ικανό και ποιοτικό ποδοσφαιριστή για να ενισχύσει τον άξονα του. Η συμφωνία με την ΠΑΕ Ατρόμητος αφορά δανεισμό ενός έτους. Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Γιώργο στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται επιτυχημένη και υγιή σεζόν στην Betsson Super League 2 με την ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις