Τζάμπολ απόψε στα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ με ντέρμπι ΓΣ Βόλου-Νίκη

Η κανονική διάρκεια της Α1 ΕΣΚΑΘ ολοκληρώθηκε και στα πλέι οφ πέρασαν δύο ομάδες από την πόλη μας, η Νίκη ως πρώτη και ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου ως δεύτερος. Η κληρωτίδα είχε… κέφια και τους ανέδειξε ως ζευγάρι στην πρεμιέρα της εν λόγω διαδικασίας. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί απόψε (2/4) στις 21.00 στο κλειστό γυμναστήριο…

…«Βάκης Παρασκευόπουλος». Αρχικά το ματς επρόκειτο να ξεκινήσει στις 19.30, όπως και το άλλο σημερινό παιχνίδι στις Σοφάδες μεταξύ του τοπικού Γυμναστικού και του Γ.Σ. Φαρσάλων, αλλά επειδή ορίστηκε να γίνει αγώνας μπάσκετ σε καρότσι εκείνη την ώρα, τελικά μετατέθηκε για τις 21.00.
Αμφίβολος από πλευράς Γ.Σ. Βόλου θεωρείται ο Θανάσης Παυλόπουλος, ο οποίος έχει υποστεί θλάση και δεν κατάφερε να αγωνιστεί πάνω από πέντε λεπτά κόντρα στον Ολυμπιακό. Από τράβηγμα ταλαιπωρείται και ο Νίκος Κουρουπάκης, αλλά δεν θα χάσει τον αγώνα με τη Νίκη.
Στη διάθεση των Γιώργου Κοσμάτου και Γιώργου Ντάκη θα βρίσκονται οι: Χρήστος Καλογερόπουλος, Απόστολος Κωστούλας, Θανάσης Τσαπραΐλης, Φίλιππος Σέρρης, Αλέξανδρος Σουλιώτης, Στέργιος Χατζόπουλος, Βασίλης Παλάσκας, Μάριος Τσίρος, Νίκος Κουρουπάκης, Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, Χρήστος Ζαρογιάννης, Αντώνης Σαμαράς και ίσως ο Θανάσης Παυλόπουλος.
Μοναδικός απών από τη Νίκη θα είναι ο Παναγιώτης Νάνης, ο οποίος τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές για εξύβριση διαιτητή στο ντέρμπι με τον Εθνικό Λάρισας. Αντίθετα υπολογίζονται οι Στέλιος Τσαβές, Νίκος Μαυροφώτης, Φώτης Τάσσος, Σάββας Καραμανλής, Γιώργος Τζίνης, Μπερτιάν Μουχάρεμ, Αντώνης Χρηστομάνος, Παναγιώτης Τσώλης, Γιάννης Καρπέτης. Πλάτων Κέτουλας, Γιάννης Καραγιώργος, Νίκος Τζίνης, Θεόδωρος Τοκατλίδης, Γιώργος Σίμος και Χάρης Ξυπνητός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις