Κοσμάτος: Πρέπει να κάνουμε την πρώτη νίκη

Τη Νίκη υποδέχεται σήμερα ο Γ.Σ. Βόλου για τα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ στο τοπικό ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος. Η Νίκη μέχρι τώρα έχει πάρει τον «αέρα» του Γ.Σ. Βόλου κερδίζοντάς τον και στις τρεις αναμετρήσεις που έχουν δώσει για φέτος και μάλιστα σε τρία διαφορετικά γήπεδα, στο κλειστό της Ν. Ιωνίας…

…και στο «Β. Παρασκευόπουλος» για το πρωτάθλημα και στο ΕΑΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ.
Έτσι ο Γιώργος Κοσμάτος πιστεύει ότι ήρθε η ώρα η ομάδα του να πετύχει την πρώτη της νίκη επί των «κυανολεύκων». «Φέτος η Νίκη έχει βρει το «κουμπί» μας και μας έχει κερδίσει όσες φορές παίξαμε. Τώρα βρισκόμαστε στα πλέι οφ και οφείλουμε να κάνουμε καλή αρχή για να μη μείνουμε πίσω στη βαθμολογία. Το Σάββατο πρέπει να βρούμε τον τρόπο, να αλλάξουμε κάτι ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε τη Νίκη για πρώτη φορά» δήλωσε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο Βολιώτης τεχνικός.
Ταυτόχρονα υποστήριξε πως ο Γ.Σ. Βόλου είναι μέσα στους στόχους του λέγοντας: «Έχουμε πετύχει τον αρχικό στόχο που ήταν η πρόκριση στα πλέι οφ, ενώ φτάσαμε και στην τετράδα του Κυπέλλου. Κι όλα αυτά έχοντας πέντε εφήβους στη δωδεκάδα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας, αφού ξεπεράσαμε ομάδες με καλό ρόστερ όπως ο Ολυμπιακός Β. και ο Εθνικός Λ. Τώρα θα βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και όσο ψηλότερα φτάσουμε θα είναι θετικό».
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις