Τσιριγωτάκης: Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες

Η Νίκη έκοψε πρώτη το νήμα από τον Όμιλο Ανατολικής Θεσσαλίας, αλλά αυτό δεν φτάνει για να ανεβεί κατηγορία. Οφείλει να τερματίσει πρώτη και στα πλέι οφ, με την αρχή να γίνεται απόψε στο κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος» με αντίπαλο τον Γ.Σ. Βόλου. Ο Ανδρέας Τσιριγωτάκης εκφράζει μέσω…

της εφημερίδας «Θεσσαλία» την απόλυτη εμπιστοσύνη του προς τους καλαθοσφαιριστές του εν όψει των πλέι οφ που αρχίζουν σήμερα. «Μπαίνουμε στα πλέι οφ με σκοπό να κάνουμε το καλύτερο και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες. Αυτοί μας έφεραν στα πλέι οφ» ήταν το σχόλιό του, ενώ μίλησε και για το ματς με τον Γ.Σ. Βόλου:
«Σεβόμαστε το Γυμναστικό και τους παίκτες του και θα παλέψουμε για την νίκη. Πρέπει να βλέπουμε ένα-ένα τα παιχνίδια και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Τώρα κοιτάζουμε μόνο τον Γ.Σ. Βόλου και μετά τους υπόλοιπους αντιπάλους».
Ερωτηθείς για το αν μετρήσει η καλή παράδοση που έχει φέτος η Νίκη απέναντι στους «μαυραετούς» ο τεχνικός των «κυανολεύκων» απάντησε: «Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα διαφορετικό ματς σε σχέση με τα προηγούμενα. Βρισκόμαστε σε διαδικασία πλέι οφ και ξεκινάμε όλοι από το μηδέν. Θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας, αλλά πιστεύω στα παιδιά ότι μπορούν να πετύχουν μια ακόμη νίκη».
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις