Φλέγον θέμα για τον Ερασιτέχνη τα χρέη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.

Το θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου είναι φλέγον και απασχολεί τη διοίκηση του Ερασιτέχνη. Είναι στις άμεσες προτεραιότητες της διοίκησης εν όψει της νέας προσπάθειας που επιχειρείται στην ομάδα για να ξαναπαίξει ο Ολυμπιακός στην Γ’ Εθνική, με προοπτική την επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Το ζήτημα, ωστόσο, των χρεών…

δεν έχει ξεκαθαρίσει και στον Ολυμπιακό περιμένουν να μάθουν επίσημα τι τελικά θα ισχύσει. Οι ιθύνοντες του Εργοτέλη, ωστόσο, με επιστολή τους στον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, την οποία κοινοποίησαν μεταξύ άλλων σε ΓΓΑ, ΕΕΑ, ΕΠΟ και μέλη νομοπαρασκευαστικής επιτροπής, ζητούν διευκρινίσεις.
Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η απάντηση Κοντονή για το συγκεκριμένο θέμα, η οποία θα πρέπει να είναι άμεση, προκειμένου να γνωρίζουν οι ομάδες πως έχει η κατάσταση, έτσι ώστε να προχωρήσουν κάποιες κινήσεις και να αρχίσει ο προγραμματισμός εν όψει της νέας χρονιάς.
Δεν αποκλείεται τις προσεχείς μέρες και η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού να στείλει, επίσης επιστολή στον Σταύρο Κοντονή, καθώς ακολουθείται κοινή γραμμή με τους ανθρώπους του Εργοτέλη, με τις δύο διοικήσεις να βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία, όσον αφορά τους χειρισμούς που θα ακολουθήσουν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις