Στοίχημα: Το γυρνάει στο “Maksimir” η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ “κλέβουν” για ακόμη μια ημέρα την παράσταση, καθώς απόψε διεξάγονται τρεις αγώνες – ρεβάνς για τα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μπόντο Γκλιμτ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Καθημερινά μέσα από το Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις μεταγραφές των ελληνικών ομάδων, όπως για αεκ μεταγραφες.

Την Μπόντο Γκλιμτ στο “Maksimir” υποδέχεται η Ντιναμό Ζάγκρεμπ απόψε στις 22:00, με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα. Δημιούργησε σπουδαίες ευκαιρίες στο πρώτο ματς και θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα, καλείται να εμφανιστεί σήμερα πιο αποτελεσματική. Ακολούθησε η ευρεία νίκη με 5-2 επί της Όσιγιεκ στο πρωτάθλημα, όπου μετά το πέρασμα έξι αγωνιστικών βρίσκεται στην κορυφή, παραμένοντας αήττητη με απολογισμό πέντε νίκες και μια ισοπαλία.

Πήρε αυτό που ήθελε από το πρώτο παιχνίδι η Μπόντο Γκλιμτ, το 1-0 της δίνει ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης, ωστόσο γνωρίζει ότι η αποστολή της δεν θα είναι απόψε εύκολη. Ακολούθησε η ισοπαλία με τη Χαμ Καμ (2-2) στο πρωτάθλημα, τρέχει ένα αήττητο σερί εννέα αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις και στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 3η θέση μετά το πέρασμα 19 αγωνιστικών. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ εμφανίζεται πανίσχυρη στην έδρα της, παραμένει φέτος αήττητη εκεί, ενώ έχει κερδίσει τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς στο “Maksimir”. Αντίθετα η Μπόντο Γκλιμτ δυσκολεύεται εκτός έδρας, ενώ δεν έχει κερδίσει κανένα παιχνίδι φέτος στους προηγούμενους προκριματικούς γύρους. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί και θα τους στηρίξουμε τους.


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις