Καρέ απουσιών για Νίκη με Καναλάκι

Μετά την εντός έδρας, οδυνηρή ισοπαλία με τη Φαρκαδόνα, η Νίκη θέλει το νικηφόρο αποτέλεσμα στο Καναλάκι για να κερδίσει χρόνο ηρεμίας και ανταπεξέλθει χωρίς παρενέργειες, στις υπόλοιπες αγωνιστικές της υποχρεώσεις που απομένουν για το φετινό πρωτάθλημα. Ο Κώστας Βελιτζέλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τέσσερις ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο Βρονταράς δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον υποχρέωσε σε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα με την Φαρκαδόνα και παρέμεινε στα πιτς. Στη θέση του κάτω από τα γκολπόστ αναμένεται να πάρει ο Παπουρτζής, ενώ δεν αποκλείεται να ντεπουτάρει ο Στούκας, ο οποίος συμμετέχει στην αποστολή. Κοτίτσας και Αλεξανδρής δεν ακολούθησαν την αποστολή καθώς και οι δύο αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο Κοτίτσας ταλαιπωρείται από τη θλάση που υπέστη στον Τύρναβο, ενώ ο Αλεξανδρής χτύπησε στην τελευταία προπόνηση και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. Ο ποδοσφαιριστής που συμπληρώνει το καρέ των απουσιών είναι ο Σαντίκ Μπαλαράμπε, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ποτέ τον τραυματισμό από τον αγώνα στη Σκιάθο για το Κύπελλο ΕΠΣΘ και συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις που δεν τον αφήνουν να επανέλθει στους γνωστούς του ρυθμούς. Πέρα από τις απουσίες των τεσσάρων παικτών η κυανόλευκη αποστολή θα πρέπει να βρει αντίδοτο στην αυθημερόν μετάβαση στο χωριό της Πρέβεζας, γεγονός που βάζει ακόμη μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας σ’ αυτή την προσπάθεια.

Η αποστολή της Νίκης για τον αγώνα με τον Αχέροντα στο Καναλάκι έχει ως εξής:

Αναστασίου, Βέργος, Ελευθεριάδης, Ιβανίδης, Ιορδανίδης, Κανελλόπουλος, Κιπτίου, Κόλα, Ματθαίου, Μέτσε, Μπιτσάκος, Ναουμίδης, Νοριέγα, Παπαδόπουλος, Παπουρτζής, Σκοπελίτης, Στούκας, Τσορμπαντζής, Χολέβας.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις