Φιλική νίκη της Βέροιας με ανατροπή

Ένα όμορφο φιλικό παιχνίδι παρακολούθησαν οι 300 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (24/8) στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου Βέροιας, μεταξύ της «Βασίλισσας» και της Εθνικής Ελλάδος Νέων.

Το τελικό σκορ ήταν ισόπαλο 3-2 υπέρ της ΒΕΡΟΙΑΣ, με την Εθνική να είναι πιο αποτελεσματική στο πρώτο μέρος και να προηγείται 0-2, ενώ τους γηπεδούχους να είναι πιο επιθετικοί στην επανάληψη και να φτάνουν στην ανατροπή!

Σε γενικές γραμμές η «Βασίλισσα» άρεσε και πάλι, ήταν ορεξάτη με τους περισσότερους παίκτες της να δείχνουν καλά στοιχεία. Ο Πέτρος Ορφανίδης έδειξε ότι θα είναι ο φετινός ηγέτης της ομάδας αν συνεχίσει έτσι, ενώ σίγουρα θα χρειαστεί μια επιπλέον ενίσχυση στην επιθετική γραμμή, όπου ουσιαστικά υπάρχει μόνο ο Μπουόλι.

ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΕ Η ΒΕΡΟΙΑ

Με 4-2-3-1 αγωνίστηκε και πάλι η «Βασίλισσα», με τον Κώστα Ανυφαντάκη να παρατάσσει τον Βενετικίδη κάτω από τα γκολπόστ, πλάγια μπακ τους Ντουμάνη και Φωτόπουλο, στόπερ τους Μαραγκό και Περδίκη. Αμυντικά χαφ έπαιξαν οι Μπλέτσας και Γιαγτζίδης, μπροστά τους ο Ιωάννου, στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής οι Μπουκουβάλας, Μπεκιαρίδης και «φουνταριστός» ο Μπουόλι.

Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε και πάλι ολόκληρη η 11αδα, με τον Ιωαννίδη να κάθεται στο τέρμα, τους Μουχάλη και Παπαχρήστο ακραίους αμυντικούς και τους Στίκα, Σταμπουλίδη στόπερ. Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Μπούζας, Ισαακίδης και μπροστά τους ο Ορφανίδης, πλάγιοι μεσοεπιθετικοί οι Κατσούκης και Δεμηρτζόγλου και σέντερ φορ ο Τσέας.

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

3’ Σύγχυση στην άμυνα της ΒΕΡΟΙΑΣ, ο Γκολφίνος σουτάρει για να αποκρούσει αρχικά ο Βενετικίδης, η μπάλα κατέληξε στον Φίλων που με νέο σουτ δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει για το 0-1.

10’ Γύρισμα του Μπλέτσα από δεξιά για τον Ιωάννου, ο οποίος από το ύψος της περιοχής έπιασε το σουτ αλλά ο Μοναστηρλής μπλόκαρε.

20’ Ωραία εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Μπουκουβάλα και Ντουμάνη στα δεξιά, ο τελευταίος έβγαλε επικίνδυνη παράλληλη σέντρα αλλά δεν βρέθηκε κάποιος στην πορεία της μπάλας για να την στείλει στα δίχτυα.

31’ Μπροστινή μπαλιά για τον Σπυράκου, ο Βενετικίδης δίστασε να κάνει έξοδο και ο παίκτης της Εθνικής με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

33’ Κόρνερ του Μπουκουβάλα, ο Μπουόλι στο πρώτο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Μοναστηρλή και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς της Εθνικής Νέων.

43’ Κόρνερ του Μπουκουβάλα, απόκρουση των αμυντικών, η μπάλα κατέληξε στον Γιαγτζίδη που λίγο μέσα από την περιοχή δεν έπιασε καλό σουτ και έφυγε άουτ.

44’ Μετά από λάθος γύρισμα του Γιαγτζίδη, ο Γκολφίνος έγινε κάτοχος της μπάλας και έπιασε δυνατό συρτό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Βενετικίδη!

45’ Σέντρα του Ντουμάνη από δεξιά, ο Μπουόλι έπιασε ανάποδο ψαλίδι από το ύψος του πέναλτι όμως έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

50’ Σουτ του Ισαακίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ.

57’ Όμορφη προσπάθεια του Ορφανίδη που πέρασε από δεξιά τρεις παίκτες της Εθνικής, γύρισε ωραία για τον Κατσούκη που με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας το σκορ σε 1-2.

60’ Ο Μουχάλης από δεξιά σπάει τη μπάλα για τον Τσέα που μέσα από την περιοχή έπιασε το σουτ, όμως δεν ανησύχησε τον Μοναστηρλή που μπλόκαρε σταθερά.

65’ Σουτ του Κατσούκη έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Καρακασίδης.

66’ Κόρνερ του Ορφανίδη, κεφαλιά του Δεμηρτζόγλου, η μπάλα κόντραρε την τελευταία στιγμή και κατέληξε ξανά κόρνερ.

69’ Μπροστινή μπαλιά για τον Χατζηιωάννου, ο οποίος μπήκε απειλητικά στην Βεροιώτικη περιοχή αλλά την τελευταία στιγμή τον πρόλαβε ο Στίκας και αποσόβησε το γκολ.

79’ Ωραία μπαλιά του Ορφανίδη για τον Δεμηρτζόγλου, που ανατράπηκε από αμυντικό και κέρδισε το πέναλτι, το οποίο ο ίδιος ο «παθών» εκτέλεσε και ισοφάρισε σε 2-2.

90′ Ωραία προσπάθεια του Ορφανίδη μέσα στην περιοχή όπου ανατράπηκε και κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος “αλα Πανένκα” και έγραψε το τελικό 3-2!

Διαιτητές: Μαλούτας, Γ. Χριστοδούλου, Ζουρνατζίδης.

ΒΕΡΟΙΑ (Κ. Ανυφαντάκης): Βενετικίδης (46’ Ιωαννίδης), Ντουμάνης (46’ Μουχάλης), Φωτόπουλος (46’ Παπαχρήστος), Μαραγκός (46’ Στίκας), Περδίκης (46’ Σταμπουλίδης), Μπλέτσας (46’ Μπούζας), Γιαγτζίδης (46’ Ισαακίδης), Ιωάννου (46’ Ορφανίδης), Μπουόλι (46’ Τσέας), Μπουκουβάλας (46’ Δεμηρτζόγλου), Μπεκιαρίδης (46’ Κατσούκης).

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ (Α. Αλεξιάδης): Μοναστηρλής (62’ Καρακασίδης), Φίλων (62’ Δεληγιάννης), Κουτσίδης (51’ Τανσούλης), Χατζηκυριάκος, Χρήστου (58’ Τσίκος), Σπυράκου (46’ Γκούμας), Νικολάου (80’ Συμεωνίδης), Γεωργιάδης (62’ Καπέρδας), Γκολφίνος (58’ Γκιτέρσος), Κυριόπουλος (62’ Χατζηιωάννου), Σμυρλής (58’ Μασκανάκης / 80’ Πιτιλάκος).

kerkidasport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις