Οι «32» του Champions League – Τα γκρουπ δυναμικότητας

Ολοκληρώθηκε ο χάρτης των «32» που θα βρίσκονται στους ομίλους του Champions League και οι τελευταίες τρεις ομάδες που προκρίθηκαν από τους χθεσινούς (24/08) αγώνες (Κοπεγχάγη, Ρέιντζερς και Ντινάμο Ζάγκρεμπ) τοποθετήθηκαν (βάσει ειδικής βαθμολογίας) στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας και πλέον όλα είναι έτοιμα για την κλήρωση που θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης (19:00).

1ο Γκρουπ Δυναμικότητας
Ρεάλ (Ισπανία), Μπάγερν, Άιντραχτ (Γερμανία), Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία), Μίλαν (Ιταλία), Παρί (Γαλλία), Πόρτο (Πορτογαλία), Άγιαξ (Ολλανδία)

2ο Γκρουπ Δυναμικότητας
Λίβερπουλ, Τσέλσι, Τότεναμ (Αγγλία), Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Σεβίλλη (Ισπανία), Γιουβέντους (Ιταλία), Λειψία (Γερμανία)

3ο Γκρουπ Δυναμικότητας
Ντόρτμουντ, Λεβερκούζεν (Γερμανία), Ζάλτσμπουργκ (Αυστρία), Σαχτάρ (Ουκρανία), Ίντερ, Νάπολι (Ιταλία), Μπενφίκα, Σπόρτινγκ (Πορτογαλία)

4ο Γκρουπ Δυναμικότητας
Μαρσέιγ (Γαλλία), Κλαμπ Μπριζ (Βέλγιο), Ρέιντζερς, Σέλτικ (Σκωτία), Κοπεγχάγη (Δανία), Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία), Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ), Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Κροατία)

Οι αγώνες της φάσης των ομίλων θα αρχίσουν 6-7 Σεπτεμβρίου. Η δεύτερη αγωνιστική θα γίνει 13-14 Σεπτεμβρίου, η τρίτη 4-5 Οκτωβρίου, η τέταρτη 11-12 Οκτωβρίου, η πέμπτη 25-26 Οκτωβρίου και η έκτη 1-2 Νοεμβρίου. Θα ακολουθήσει μετά την κλήρωση για τους «16» στις 7 Νοεμβρίου η διακοπή για το Μουντιάλ του Κατάρ και τα νοκ άουτ θα αρχίσουν τον Φεβρουάριο του 2023.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις