Ισόπαλοι (1-1) Δύναμις και Εθνικός

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στη Δύναμη και τον Εθνικό, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Β’ ΕΠΣΘ.

Ο Παλάντζας άνοιξε το σκορ για τον Εθνικό στο 52ο λεπτό με πλασέ έπειτα από όμορφη σέντρα του Παλάση,όμως η Δύναμη κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης με το Χατζησταμάτη ο οποίος βρέθηκε στη μικρή περιοχή του Κωτούλα και με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-1.

Η Δύναμις είχε τις σημαντικότερες ευκαιρίες στο 1ο ημίχρονο να ανοίξει το σκορ με πρωταγωνιστή τον Αγγελή (17’, 30’), όμως και στις δύο προσπάθειες η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Στο 53ο λεπτό ο Παλάντζας απέτυχε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του όταν αστόχησε με κοντινή κεφαλιά ενώ η τελευταία αξιοσημείωτη φάση ανήκε στη Δύναμη με τον Πάτση ο οποίος έπιασε δυνατό σουτ που κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Συνθέσεις:

Δύναμις: Κωτούλας, Μπατσκίνης, Καλαμίδας, Τσουκαλάς, Πατσής, Σαραφίδης, Αγγελής, Μπάσαρι, Χριστοδούλου, Χατζησταμάτης, Παπαεμμανουηλίδης.

Εθνικός: Κερμελής, Τόντας, Σκοτεινιώτης, Τίγγας, Χονδρός, Καζδαρίδης, Κόκκινος (50′ Περεντίδης), Μωραΐτης, Αλτίνης, Παλάσης, Παλάντζας (65′ Συμεωνίδης).

Ρεπορτάζ: Στέλιος Τσιουβάκας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις