Στοίχημα: Άλμα πρόκρισης στο Φάληρο

Η δράση στο κουπόνι της Πέμπτης (25/08) είναι συναρπαστική, καθώς περιλαμβάνει ευρωπαϊκές αναμετρήσεις για το Europa League και το Conference League. Από την πρώτη εκ των δύο διοργανώσεων έρχεται το δυνατό προγνωστικό του Betarades.gr σήμερα. Συγκεκριμένα, από τη μάχη του Ολυμπιακού απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού για μια θέση στους ομίλους. Μην ξεχνάτε ότι στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερωθείτε για αρης μεταγραφες καθώς και όλων των ελληνικών ομάδων. Ας δούμε που ποντάρουμε παρακάτω.

Στις 22:00, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Απόλλωνα Λεμεσού για τη ρεβάνς του ζευγαριού στα πλέι οφ του Europa League.

Ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός πετυχαίνοντας εύκολη νίκη με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Έδωσε συνέχεια στην καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στην Κύπρο (1-1) κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ είχε τις ευκαιρίες να “καθαρίσει” την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Παρ’ όλα αυτά, έχει πετύχει τέσσερα γκολ στα τρία τελευταία ματς, λόγω της ποιότητάς του.

Ο Απόλλων Λεμεσού στάθηκε τυχερός στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς η εμφάνισή του ήταν μέτρια. Αν και είχε σκοράρει στα δύο παιχνίδια με Ομόνοια (2-0) και Μακάμπι Χάιφα (2-0), κόντρα στον Ολυμπιακό έδειξε αδυναμία στην δημιουργία ευκαιριών. Χάνει μέρος της δυναμικότητας του μακριά από την έδρα του. Οι πρωταθλητές Ελλάδας σκοράρουν με ευκολία και με τη βοήθεια του κόσμου τους μπορούν να φτάσουν σε μια εύκολη νίκη.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Πέμπτης!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις