Μπουντούρης στο goalpost: “Ομάδα με νέα παιδιά και προοπτική ο Ολυμπιακός, στόχος μας η καθημερινή προπόνηση”

Το δικό του σχόλιο, στο πλαίσιο της έναρξης της προετοιμασίας του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν που πλησιάζει, πραγματοποίησε, στο goalpost.gr, ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Νίκος Μπουντούρης.

Αναλυτικά:

Η αρχική του τοποθέτηση ήταν η εξής:

“Ο φετινός Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε με μία συγκεκριμένη λογική, το τρέχον καλοκαίρι. Με coach τον Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, έναν πολύ καλό προπονητή. Στην πορεία, όμως, οι κατευθύνσεις άλλαξαν, λόγω μπάτζετ. Υπήρχε πάντα η σκέψη να κινηθεί η ομάδα με νέους παίκτες, αλλά με κάπως μεγαλύτερο μπάτζετ. Αυτό δεν έγινε, έφυγε ο Παναγιώτης και μου ζητήθηκε να βοηθήσω. Ενώ είχαμε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό να ασχοληθώ με τις Ακαδημίες της ομάδας, μου έγινε πρόταση να αναλάβω την τεχνική ηγεσία και του ανδρικού τμήματος και να συνδράμω σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Η συμφωνία επετεύχθη, ζητώντας, από μεριάς μου, ό,τι γίνει, να γίνει όπως το γνωρίζω και το ξέρω εγώ. Θέλω μία ομάδα με νέα παιδιά, με προοπτική. Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, αλλά είναι ένας δρόμος που έχω γνωρίσει καλά, ως παίκτης, προπονητής και παράγοντας. Θέλει υπομονή, θέλει δουλειά, αλλά θεωρώ ότι θα παρουσιαστεί μία τίμια εικόνα στο γήπεδο που ο κόσμος του Ολυμπιακού θα την “αγκαλιάσει”, βλέποντας νέα παιδιά να παλεύουν για τον σύλλογο, τόσο φέτος, όσο και τα επόμενα χρόνια”.

Για το αν μία νέα ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, μπορεί να θέσει ως αυτοσκοπό την παραμονή:

“Έχω κάνει πρωταθλητισμό στο υψηλότερο επίπεδο, έχω κατακτήσει τα πάντα. Έχω μάθει, στην μπασκετική μου πορεία, τον στόχο σου να μην τον δηλώνεις. Στόχος μας είναι η καθημερινή προπόνηση και βελτίωση, αυτή είναι η πρόκληση για εμάς. Από ‘κει και πέρα, θα δούμε τι θα γίνει μέσα στο γήπεδο”.

Για το αν έχει εικόνα από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής:

“Μαθαίνω πράγματα, δεν έχω πλήρη εικόνα και πείρα από αυτές τις κατηγορίες. Δεν έχω γνωρίσει τους παίκτες και τους προπονητές. Σε αυτό, με βοηθούν πολύ ο Αντώνης Μυριντζής και ο Λάμπρος Πρέκας που γνωρίζουν καλά το τοπίο σε αυτά τα πρωταθλήματα, δραστηριοποιούνται χρόνια σε αυτές τις κατηγορίες. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, σίγουρα. Ο ανταγωνισμός και τα αποτελέσματα θα έρθουν στο γήπεδο”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις