Κόφφας: “Ταιριάζω στον Θησέα, οι κινήσεις μας μαρτυρούν ότι θα πρωταγωνιστήσουμε”

Για την ομάδα του, τους στόχους της και το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ τοποθετήθηκε, μέσω του goalpost.gr, ο τεχνικός του Θησέα Αγριάς, Δημήτρης Κόφφας.

Αναλυτικά:

Το αρχικό του σχόλιο ήταν το εξής:

“Στον Θησέα βρίσκομαι από πέρσι, ανέλαβα την ομάδα περίπου δύο μήνες πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Ως εκ τούτου, είχα χρόνο να δω τους αθλητές, να γνωρίσω τα παιδιά περισσότερο και να έχω μία καλύτερη εικόνα για τη σεζόν που έρχεται. Το πιο αισιόδοξο, σε σχέση με πέρσι, είναι το γεγονός ότι ο “κορμός” του ρόστερ παρέμεινε αναλλοίωτος. Χρειαζόμαστε λίγο ακόμα ενίσχυση στο επιθετικό κομμάτι. Είναι ένα πρόβλημα που το έχουμε εντοπίσει από πέρσι. Αν ο Θησέας είχε έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα, είχε σοβαρές πιθανότητες να παραμείνει στην κατηγορία πέρσι. Κάναμε 1-2 προσθήκες μεσοεπιθετικά, στο χθεσινό φιλικό (σ.σ. κόντρα στον Νηλέα) φάνηκε πως πάλι μας ζορίζει το εύκολο γκολ και θέλουμε να το διορθώσουμε. Εξάλλου, αυτό είναι το “κλειδί” στο πρωτάθλημα, το εύκολο γκολ, κόντρα σε ομάδες, τύπου Νηλέα, που “κλείνονται”, προκειμένου να τις αναγκάζουμε να “ανοιχτούν” και να γίνεται ευκολότερη η δουλειά για εμάς.

Έχουμε χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Ήμουν ξανά στον Θησέα, το 2015, κι η φιλοσοφία μου ήταν η ίδια, μου αρέσει να δουλεύω με νεαρά παιδιά. Γνωρίζω τον σύλλογο, τους διοικούντες, θεωρώ ότι ταιριάζω μαζί τους”.

Για τους στόχους της ομάδας του:

“Τα παιδιά στον Θησέα θέλουν να βάζουν πάντα τον πήχη ψηλά. Εγώ πάντα στη ζωή μου και την ποδοσφαιρική μου πορεία ήμουν πιο μετριόφρων και ταπεινός. Σίγουρα, είναι δύσκολο, όταν μία ομάδα υποβιβάζεται, αμέσως να πρωταγωνιστήσει. Βέβαια, οι κινήσεις της ομάδας μας μαρτυρούν πως θα πρωταγωνιστήσει. Δε ξέρουμε πού θα φτάσουμε, θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα. Δε θέλω να πω πολλά, πιστεύω στην ομάδα και στους αθλητές μου, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας”.

Για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ που έρχεται:

“Τα πράγματα έχουν “ξεφύγει” στο πρωτάθλημά μας. Όταν ομάδες έχουν αποκτήσει τη δυναμική να παίρνουν παίκτες Σούπερ Λιγκ 2, με 300 συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες, πραγματοποιείται κάτι πρωτόγνωρο. Με εξέπληξαν οι κινήσεις του Μαγνησιακού, φερ’ ειπείν. Βέβαια, αυτά είναι λόγια, όλα θα φανούν στο γήπεδο, εκεί είναι διαφορετικά. Τα πρωταθλήματα είναι “μαραθώνιοι”, μετράει η διάρκεια. Δεν αρκεί να είσαι καλός σε 2-3 παιχνίδια. Φέτος, στην Α’ ΕΠΣΘ, θα δούμε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα που έχουμε δει. Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες, ιστορικά σωματεία, σύλλογοι που, πρόσφατα, βρίσκονταν στις εθνικές κατηγορίες. 6-7 ομάδες θα είναι πάρα πολύ καλές, θα είναι, δεδομένα, ένα πολύ καλό πρωτάθλημα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις