Ισοπαλία για Μακρινίτσα και Νηλέα

Από ένα βαθμό στο γήπεδο της Πορταριάς πήραν Μακρινίτσα και ΕΛ Νηλέας καθώς το 1-1 ήταν το σκορ που σφράγισε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του α’ μέρους, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κουβάρα από πλάγια θέση και συγκεκριμένα έξω δεξιά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά από τα φάλτσα και κατέληξε στα δίχτυα του Κωνσταντίνου.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν νωρίς φέρουν το ματς στα ίσια με τον Δημητρόπουλο, όταν έπειτα από σουτ εκτός περιοχής στο 56’ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Άξιο αναφοράς είναι επίσης, πως στο 55’ ο Σαραφίδης πέρασε ως αλλαγή στο ματς και πέντε λεπτά αργότερα πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ και από μεριάς Νηλέα είχαμε αποβολή καθώς και ο Αϊδίνης με απευθείας κάρτα και εκείνος στο 85’ αποχώρησε νωρίτερα από την αναμέτρηση αφήνοντας και την δική του ομάδα με παίχτη λιγότερο.

Συνθέσεις:

Μακρινίτσα: Κωνσταντίνου, Δαμάσκος (46′ Κοντορίζος), Βαρώτας, Μυλωνάς, Σαρακατσάνος, Πουρνάρας, Κανάβας, Κουτσαρνάκης, Δημητρόπουλος, Ντελάκος (55′ Σαραφίδης), Μεταξάς (75′ Παπακώστας).

ΕΛ Νηλέας: Προίκας, Αϊδινής, Ντενίς, Ράπτης, Μεντής (82′ Ραφτόπουλος), Κολλιός, Ξενάκης (20′ Σκόνδρας), Μπικοράρος, Φιλίππου, Κουβαράς, Τζούμας.

Ρεπορτάζ: ΒαλάντηςΤάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις