Συμφωνία Παναθηναϊκού με Σπόρτινγκ, εξαιρετικό deal για το «τριφύλλι»

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν στην Πορτογαλία, Παναθηναϊκός και Σπόρτινγκ Λισαβώνας έδωσαν τα χέρια για την μεταγραφή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στον πορτογαλικό σύλλογο αντί 4.5 εκατομμυρίων ευρώ και ενός πολύ σημαντικού ποσοστού μεταπώλησης.

Μόνο τα τυπικά έχουν απομείνει για την μεταγραφή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας, καθώς ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τα ”λιοντάρια” και ο ποδοσφαιριστής ετοιμάζει βαλίτσες για την Πορτογαλία.

Όπως μεταδίδουν στην χώρα της Ιβηρικής και συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ των συναδέλδων από την Abola, το ”τριφύλλι” άναψε το… πράσινο φως για την παραχώρηση του Έλληνα μέσου αντί 4.5 εκατομμυρίων ευρώ και ενός μεγάλου ποσοστού μεταπώλησης, το οποίο σύμφωνα με κάποιες πηγές κυμαίνεται από 25% έως 30%, χωρίς για την ώρα να έχει γίνει ξεκάθαρο το ακριβές ποσοστό.

Το σίγουρο είναι πως οι ”πράσινοι” έφτασαν σε ένα πολύ σημαντικό deal για την παραχώρηση του 21χρονου μέσου, καθώς εκτός από το πόσο των 4.5 εκατομμυρίων ευρώ, πέτυχαν αυτό για το οποίο δεν έκαναν ούτε βήμα πίσω. Ένα ποσοστό μεταπώλησης που να πλησιάζει το 30%.

Ο Αλεξανδρόπουλος έχει προφορική συμφωνία με την Σπόρτινγκ, αναμένεται να δει τις απολαβές του να υπερδιπλασιάζονται και μέσα στο επόμενο 48ωρο αναμένεται να μεταβεί στην πορτογαλική πρωτεύουσα για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει στο κλαμπ που θα αγωνιστεί φέτος στους ομίλους του Champions League.

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις