Μαγνησιώτικο ντέρμπι στο Βελεστίνο (pregame)

Ρήγας και Πύρασος αναμετρώνται σήμερα στις 16.00 στο Βελεστίνο, για την 29η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η ομάδα του Βελεστίνου για να κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία και να εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και…

η ομάδα της Ν. Αγχιάλου για να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα από τον Δωτιέα και να μπει γερά στη διεκδίκηση της σωτηρίας.
Η προετοιμασία των παικτών του Ρήγα ολοκληρώθηκε με τον Λάκη Μπακάλη να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κώστα Ζενούνι, ο οποίος εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του. Αντίθετα επιστρέφει από τιμωρία ο Σπύρος Γκάγκας.
Ο Λάκης Μπακάλης ζήτησε από τους παίκτες του να είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι, να κυνηγήσουν με πάθος τη νίκη, καθώς στόχος του Ρήγα δεν είναι μόνο να «κλειδώσει» από νωρίς την υπόθεση παραμονή, αλλά και να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών με τη λήξη του πρωταθλήματος.
Ο τεχνικός του Ρήγα θα έχει στη διάθεσή του τους εξής ποδοσφαιριστές: Κεφαλάς, Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου, Γουτούλης, Βουραζέρης, Αποστολίδης, Γούτσιος, Σπαθής, Λάμπρου, Αλεξίου, Χατζής, Γεωργατζής, Ρίκκος, Γκίκα, Πάσχος, Σέττος, Κορέτα, Γκάγκα, Τσίπι, Μπακάλης.

Ο Πύρασος
Η ήττα από τον Δωτιέα έφερε τον Πύρασο σε δύσκολη βαθμολογική θέση, καθώς η ομάδα παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι τελικοί. Στο σημερινό παιχνίδι ο Πύρασος θα επιδιώξει να επιστρέψει στις επιτυχίες και έχει δείξει φέτος πως μπορεί να πάρει αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες.
Η τεχνική ηγεσία δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο βασικών παικτών, του Νίκου Μπασδάνη και του Κώστα Βαγγελάκου, οι οποίοι αποβλήθηκαν στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Δωτιέα. Θα απουσιάσει επίσης και ο Νίκος Κοτζαθανάσης, για επαγγελματικούς λόγους. Ο Στέφανος Ξηροφώτος, ο οποίος είναι τιμωρημένος και δεν θα καθίσει σήμερα στον πάγκο (την ομάδα θα κοουτσάρει ο συνεργάτης του στην τεχνική ηγεσία Στέλιος Ξηροφώτος) έριξε όλη την εβδομάδα βαρύτητα στον ψυχολογικό τομέα.
Η τεχνική ηγεσία θα στηριχθεί στους εξής ποδοσφαιριστές: Βαν ντε Γουίχε, Χαλάτσης, Γενιτσαρίδης, Χατζητρακόσιας, Μπόρας, Στεφανής, Καραγεώργος, Κατής, Κοντοβάς, Τσιουρέλης, Μυργιώτης, Μαλακασιώτης, Γρατσάνης, Αναστασίου, Βουρδάκης, Μπέικος, Σαμαράς, Βαλωτής.
Ο Διονύσης Ζούγρας από την Ένωση Κοζάνης ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι. Ο Χρήστος Τσιαμπάσης και ο Θεόδωρος Τζιουβάρας θα είναι οι βοηθοί, επίσης από την Ένωση Κοζάνης.
Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο Γιώργος Παπαμίχος από την Φθιώτιδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις