Πέμπτη στον κόσμο και στο Ελεύθερο Ντουέτο η Φραγκάκη του ΝΟΒΑ

Άλλη μια σημαντική διάκριση στο Παγκόσμιο Νεανίδων για την Βολιώτισσα αθλήτρια της Καλλιτεχνικής κολύμβησης, Ελένη Φραγκάκη. Μετά την 5η θέση στο τεχνικό ντουέτο, κατέκτησε την 5η θέση και στο ελεύθερο ντουέτο.

Με μια ακόμα εκπληκτική εμφάνιση, αυτή τη φορά στον τελικό του Ελεύθερου Ντουέτου, στην τέταρτη μέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων (Παρασκευή 25/8), η Βολιώτισσα αθλήτρια του ΝΟΒΑ Ελένη Φραγκάκη μαζί με την Κρυσταλένια Γιαλαμά (αναπλ. Ιφιγένεια Κρομμυδάκη) κατέκτησαν την ιδιαιτέρως τιμητική 5η θέση.

Οι νεαρές Ελληνίδες πρωταθλήτριες εκτέλεσαν όμορφα και αυτό το πρόγραμμά τους και βαθμολογήθηκαν με 84,3333 β. Το χρυσό μετάλλιο πήραν οι Γιαπωνέζες με  88,7333 β., το ασημένιο οι Ισπανίδες με 88,2000 β. και το χάλκινο οι Ιταλίδες με 86,5667 β., ενώ 4ες ήταν οι Γαλλίδες με 85,4667 β.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 27/8 (ώρα Ελλάδας) η Εθνική μας αγωνίζεται στον τελικό του Highlight. Στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου, υπάρχει ο τελικός του Ελεύθερου Σόλο με τη συμμετοχή της Ελένης Φραγκάκη, ενώ στις 20:00, στο τελευταίο αγώνισμα της διοργάνωσης, στον τελικό του Ελεύθερου Ομαδικού συμμετέχει η Εθνική μας ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις