Ισοπαλία στην Άλλη Μεριά

Ισόπαλο χωρίς γκολ τελείωσε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ηρακλή Λάρισας που διεξήχθη, σήμερα το απόγευμα, στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς.

Σ’ ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, οι ερυθρόλευκοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν σε κόρνερ του Κόλα, η κεφαλιά του Παπαϊωάννου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κουτζαβασίλη.

Από ένα καλό σουτ κατέγραψαν οι δύο ομάδες στην επανάληψη. Ωστόσο, τόσο το σουτ του Ευθυμιάδη στο 70′ όσο και αυτό του Σκοπελίτη στο 75′ κατέληξαν άουτ. Δύο λεπτά πριν συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Κόλα έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή.

Θεοδοσιάδης και Διλμπέρης είχαν την ευκαιρία να μετρήσουν δυνάμεις ενόψει της συμμετοχής των δύο ομάδων στη Γ’ Εθνική και να καταγράψουν αδυναμίες που βάσει εικόνας προσδιορίζονται στο δημιουργικό και επιθετικό κομμάτι.

Ολυμπιακός Βόλου: Καβουσάκης, Λάμπος, Διαμαντόπουλος, Παπαϊωάννου, Γαλανόπουλος, Καμπέρης, Κόφφας, Κόλα, Αναστασίου, Κατσαγεωργίου, Ντινιωτάκης

Αγωνίστηκαν και οι: Κοκώνης, Παπαδήμος, Ακριβόπουλος, Σιουμουρέκης, Σκοπελίτης, Μυλωνάς, Σταμπουλής και Σκούρας

Ηρακλής Λάρισας: Κουτζαβασίλης, Καψάλης Μαρ., Καμπέρης , Γαργάλας , Καψάλης Στρ., Μπάμης, Τσιμίκας, Ζαφειρίου, Μεζίνι, Λεσάι, Μάντικας

Αγωνίστηκαν και οι: Κουτζαηλίας Κ., Αγελλούλης, Αλτάνης, Σούμπασης, Κουτζαηλίας Γ., Ευθυμιάδης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις