Δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο η Εθνική Κορασίδων!

Η Εθνικό ομάδα πόλο κορασίδων ηττήθηκε 10-6 από την Ουγγαρία στον τελικό και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Κ16.

Στη δεύτερη θέση ολοκληρώθηκε η θριαμβευτική πορεία της Εθνικής ομάδας πόλο κορασίδων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ16, που διεξάγεται στη Λάρισα.

Το γαλανόλευκο σύνολο ηττήθηκε 10-6 από την Ουγγαρία στον τελικό και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, δείχνοντας πως το μέλλον του ελληνικού πόλο είναι λαμπρό.
Η Ουγγαρία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε 4-0, με την Ελλάδα να μειώνει σε 6-4 ως το ημίχρονο. Στο τρίτο οκτάλεπτο η γαλανόλευκη μείωσε στο γκολ (6-5), ωστόσο η Ουγγαρία πάτησε ξανά γκάζι και πήρε τον τίτλο με 10-6.

Πρώτη σκόρερ για την ελληνική ομάδα ήταν η Καραμπέτσου με τρία γκολ.

Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Ισπανία επικρατώντας 11-5 της Αυστραλίας.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 2-3, 2-2, 2-0

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Τσόκας): Κωνσταντοπούλου, Μαργαρίτη, Κοβάτσεβιτς 1, Φουράκη, Δρακωτού, Πιοβάν, Κανελλοπούλου 1, Μπέτα 1, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου, Κλαψιανού, Καραμπέτσου 3, Μπεκρή.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Ζίκε Ιοζέφ): Τόρνα, Ζαντλάιτνερ, Κάρντος, Χόρβατ, Σότι 1, Ν.Λεντβάι 1, Γκούλας – Όλνταλ, Χάιντου 2, Βάρο, Κάρντος, Ζ.Λεντβάι 2, Τίμπα 4, Βάργκα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις