Στα πλέι-άουτ η Αγ. Παρασκευή, μετά το 2-0 επί της Δάφνης

Πολύ σημαντική νίκη για την Αγ. Παρασκευή που επικράτησε στην έδρα της  επί της Δάφνης με 2-0. Πλέον η ομάδα του Στ. Μαλακασιώτη απέφυγε τον απευθείας υποβιβασμό και καλείται να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, μέσω της διαδικασίας των πλέι-άουτ, από την 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα…

Για τους γηπεδούχους η υπόθεση νίκη κράτησε μόλις δέκα λεπτά, καθώς στο 5′ έγινε το 1-0 από παράλληλη σέντρα του Γιάτσιου και πλασέ του Κοπάνα, ενώ το 2-0 διαμορφώθηκε στο 10′ με κεφαλιά του Μαρμαρινού, μετά από δυνατή εκτέλεση φάουλ του Βαν Ντε Γούιχε κι αδράνεια της άμυνας της Δάφνης.
Γενικότερα οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, είχαν τον έλεγχο του αγώνα κι έχασαν αρκετές ευκαιρίες ώστε να διευρύνουν το σκορ.
Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι χρησιμοποίησαν πολλά νέα παιδιά στη σύνθεσή τους, καθώς το παιχνίδι δεν είχε καμία βαθμολογική σημασία για εκείνους. Έτσι το μόνο κέρδος της Δάφνης, από μια χαμένη χρονιά, είναι να δοθεί χρόνος στα νέα παιδιά που θα απαρτίζουν την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Λούμπαρδος Βαν Ντε Γουίχε, Παντελόγλου, Σιγάλας, Αγραφιώτης (50′ Καψάλης), Φραγκογιάννης, Παπακώστας, Κοπάνας, Μαρμαρινός (75′ Παπουτσής), Γιάτσιος, (65′ Κοτσέλος).
ΔΑΦΝΗ: Μπαρτζιώκας, Φιλοσόγλου (30′ Σιαμέτης), Τερλεξής, Χιώτης, Λουκάς, Μπρισμπέος, Ευάγγελος, Γιαννακόπουλος (75′ Κουσιαλάκης), Γιούργας, Αβλουγιάρης, Γιαννούλας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις