Στοίχημα: Με φόρα οι “παρτενοπέι”

Γεμάτο με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις είναι το κυριακάτικο (28/08) κουπόνι. Με αγώνες στους οποίους μπορείτε να ποντάρετε σε κορυφαίες αποδόσεις στη netbet. Το δυνατό σημείο του Betarades.gr εντοπίζεται σήμερα στην στην Α’ Ιταλίας και το παιχνίδι μεταξύ Φιορεντίνα και Νάπολι. Ας δούμε τις λεπτομέρειες πιο κάτω.

Στις 21:45, η Φιορεντίνα φιλοξενεί τη Νάπολι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σέριε Α.

“Όρθια” παρέμεινε στην έδρα της Τβέντε η Φιορεντίνα και με το 0-0 σε συνδυασμό με το 2-1 υπέρ της του πρώτου ματς προκρίθηκε στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Εκεί θα αγωνιστεί στον ίδιο όμιλο με Χαρτς, Μπασακσεχίρ και Ρίγας Σκόλα. Στο πρωτάθλημα τελευταία, οι “βιόλα” έμειναν στη “λευκή” ισοπαλία εκτός έδρας με την Έμπολι. Σε ματς που παρόλο που είχαν τον έλεγχο, δεν φάνηκαν αποτελεσματικοί.

Δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές μετράει η Νάπολι στο ιταλικό πρωτάθλημα, έχοντας το απόλυτο μέχρι στιμής. Δυναμική αρχή πετυχαίνοντας εννιά γκολ και δεχόμενη σε αυτό το διάστημα. Πιο πρόσφατα, πέτυχε εμφατική νίκη με 4-0 κόντρα στη νεοφώτιστη Μόντσα εντός έδρας, με τον Κβαρατσκέλια να σημειώνει δύο τέρματα. Οι “παρτενοπέι” είναι σε τρομερή φόρμα και μπορούν να πετύχουν τρίτη διαδοχική νίκη στη Σέριε Α απέναντι σε μια κουρασμένη Φιορεντίνα.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Κυριακής!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις