ΑΕΛ: Προσθήκη Ιβοριανού στο ρόστερ, προβληματισμός για την έναρξη του πρωταθλήματος

Διήμερο ξεκούρασης απόλαυσαν οι παίκτες της ΑΕΛ μετά την επίπονη προσπάθειά τους στο Καρπενήσι όπου επί 15 ημέρες πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές των «βυσσινί», οι οποίοι επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις επί λαρισινού πλέον εδάφους.

Η κούραση από το βαρύ πρόγραμμα της προετοιμασίας σε συνάρτηση με τα φιλικά παιχνίδια που δόθηκαν μέχρι τώρα έχει καταβάλει την ομάδα, η οποία μετά το διήμερο ξεκούρασης θα μπει από σήμερα το απόγευμα σε μία νέα φάση της προετοιμασίας της.

Στόχος της ΑΕΛ είναι να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερα φιλικά παιχνίδια μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 (έχουν προγραμματιστεί τα εντός έδρας παιχνίδια με Κηφισιά και Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ φημολογείται και η διεξαγωγή τουρνουά), αφού το ζητούμενο πλέον είναι να αποκτήσει η ομάδα την αγωνιστική ταυτότητα που χρειάζεται.

Το αγωνιστικό μοντάρισμα με άλλα λόγια είναι πρώτο στην ημερήσια διάταξη, παράλληλα με τις μεταγραφικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν προκειμένου η ΑΕΛ να ενισχυθεί εκεί που χρειάζεται.

Τα πρώτα δείγματα γραφής ως προς την αγωνιστική συμπεριφορά είναι ικανοποιητικά σύμφωνα με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη, ωστόσο χρειάζεται να γίνουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις με γνώμονα πάντα τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θέλει να παίξει η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα που συνεπάγεται την επιστροφή της στη μεγάλη εθνική κατηγορία, όπως της αξίζει να βρίσκεται.

Έτσι οι προσπάθειες των ανθρώπων της ΠΑΕ επικεντρώνονται σε πρώτη φάση στην ενίσχυση της άμυνας και της επίθεσης, με την απόκτηση ενός αριστερού αμυντικού και ενός ακραίου επιθετικού αντίστοιχα.

Ήδη στο ρόστερ της ΑΕΛ προστίθεται και ο Ιβοριανός Κουατάρα Κοσσονού Αχμέντ, ενώ αναμένονται και άλλα ονόματα. Το μόνο που προβληματίζει σε έντονο βαθμό τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη είναι η καθυστέρηση στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος (περίπου σε δύο μήνες) που δημιουργεί επιπρόσθετο άγχος και δυσχεραίνει την όλη προσπάθεια ως προς την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας.

Πηγή: Ελευθερία

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις