Σήμερα το βράδυ η “πρώτη” των Ακαδημιών του Κενταύρου Αγριάς

Σήμερα το βράδυ (29/8, 20:30), στο ΕΑΚ Βόλου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση των Ακαδημιών του Κενταύρου Αγριάς.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Η Α.Γ.Ε. Κένταυρος Αγριάς Βόλου ενημερώνει ότι η έναρξη προπονήσεων των τμημάτων της Ακαδημίας χάντμπολ θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022 , ώρα 20:30. Οι μικροί φίλοι και οι μικρές φίλες που επιθυμούν να γνωρίσουν ένα από τα πιο συναρπαστικά ομαδικά αθλήματα και είναι γεννημένοι/ες μεταξύ 2006 και 2012, παρακαλούνται να βρίσκονται στο ΕΑΚ Βόλου (Σταδίου 1, Νέα Δημητριάδα) με αθλητική περιβολή.Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από 20.30-22.00.

Το τμήμα υποδομής θα λειτουργεί υπό τις οδηγίες του υπεύθυνου Ακαδημίας Γιώργου Καλαποδά ενώ για εγγραφές ή για οποιαδήποτε πληροφορία η επικοινωνία γίνεται στο τηλ. 6974974087.

Με αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα πάντα το καλύτερο για τα παιδιά, καλούμε όλους να στηρίξουν τη νέα φετινή προσπάθεια. Άλλωστε, ο σκοπός της ακαδημίας μας είναι η παιδαγωγική προσέγγιση του χάντμπολ με βασικό στόχο τη ψυχαγωγία όλων όσων εμπλέκονται. Μέσα από την Ακαδημία τα παιδιά να αναπτύσσουν την αντίληψη , τη προσοχή ,την ταχύτητα αντίδρασής τους , τη φαντασία, την επινόησή τους και τη δημιουργικότητά τους, να πειθαρχούν μέσα και έξω από το γήπεδο, και να μείνουν μακριά από κακές συνήθειες. Για την υλοποίηση αυτού του στόχου οπωσδήποτε απαιτείται η ουσιαστική και σωστή συμμετοχή των γονέων. Σας θέλουμε όλους κοντά μας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις