Τα πλάνα Κορμπεράν για το σημερινό ματς με Τρίπολη – Μέσα και ο Ουί Τζο Χουάνγκ

Μετά το μεγάλο βράδυ που έζησε την Πέμπτη και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην πραγματικότητα του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται από τον Αστέρα (29/7, 19:00 Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League.

Οι Πειραιώτες δοκιμάζονται σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε μία σκληροτράχηλη ομάδα, όπως είναι ο Αστέρας. Μοναδικός στόχος του Ολυμπιακού είναι το 2/2, κάτι που πέτυχαν με τα αποτελέσματά τους την Κυριακή ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός.

Όπως και στο ματς με τον Απόλλωνα, ο Κορμπεράν θέλει να δει από την ομάδα να μπει με το πόδι πατημένο στο γκάζι και να πετύχει γκολ από νωρίς. Ωστόσο, επιθυμεί από τους παίκτες του μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και καλύτερη εικόνα. Άλλωστε, αυτό είναι που επιδιώκει ο Ισπανός, μεγαλύτερη βελτίωση ανά παιχνίδι.
Οι σκέψεις του Κορμπεράν για την Τρίπολη

Την Κυριακή (28/8) ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με τον Κορμπεράν να ανακοινώνει αποστολή. Για πρώτη φορά στις επιλογές του Ισπανού τεχνικού βρίσκεται ο Ουί-Τζο Χουάνγκ, ο οποίος αποκτήθηκε την Παρασκευή. Εκτός πλάνων έμειναν ο Μαντί Καμαρά (οδεύει προς Ρόμα) και ο Αγκιμπού Καμαρά, όπως επίσης οι τραυματίες Βρσάλικο, Παπασταθόπουλος και Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο Κορμπεράν αναμένεται κόντρα στον Αστέρα να ακολουθήσει τη “συνταγή” της ρεβάνς απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού. Δηλαδή, θα χρησιμοποιήσει τη “βάση” στη βασική ενδεκάδα, αλλά θα υπάρξουν και ορισμένες παρεμβάσεις. Αναλυτικά, ο Βατσλίκ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τον Σισέ και τον Μπα πιθανότατα μπροστά του.

Οι Άβιλα και Ρέαμπτσιουκ είναι τα φαβορί για τα άκρα της άμυνας, ενώ θέση διεκδικεί και ο Ανδρούτσος. Στον χώρο του άξονα αναμένεται να ξεκινήσει το δίδυμο Εμβιλά – Κούντε, το οποίο έχει “κουμπώσει”, χωρίς να αποκλείεται βέβαια να πάρει τη θέση ενός ο Μπουχαλάκης.

Οι πιο “χτυπητές” αλλαγές αναμένεται να γίνουν στην επίθεση. Δηλαδή ο Ζινκερνάγκελ να αγωνιστεί ως 10άρι, με τον Ροντρίγκες ή τον Ραντζέλοβιτς στο ένα φτερό και τον Μασούρα στο άλλο, ενώ θέση διεκδικεί και ο Ντε Λα Φουέντε. Ο Αραμπί φαίνεται ο πιο σίγουρος στην επίθεση, αν και στην αποστολή βρίσκεται επίσης ο Χασάν.

Συνολικά η αποστολή των πρωταθλητών αποτελείται από τους: Ανδρούτσο, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκη, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χασάν, Ίνμπομ Χουάνγκ, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Κούντε, Εμβιλά, Μανωλά, Μασούρα, Ρέαμπτσιουκ, Ραντζέλοβιτς, Ροντρίγκες, Τζολάκη, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ζίνκερναγκελ.

Πηγή: sport24

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις