Ο Ρήγας νικητής στο ντέρμπι, 3-0 τον Πύρασο

Ο Ρήγας Φεραίος επικράτησε εντός έδρας του Πυράσου Νέας Αγχιάλου στο μαγνησιώτικο ντέρμπι με 3-0. Το παιχνίδι διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Βελεστίνου για την 29η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη είχε τις φάσεις και την κατοχή της μπάλας με το μέρος της και δίκαια κέρδισε τους αγχιαλίτες, οι οποίοι προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Το σκορ για την ομάδα του Βελεστίνου άνοιξε ο Κορέτα στο 28΄ με κοντινό πλασέ, έπειτα από λάθος των αμυντικών του Πυράσου. Στο 30΄ ο Ρήγας έκανε δύο τα τέρματα του με σουτ του Τσίπη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Γεωργατζής με μακρινό σουτ στο 53΄. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Στέλιος Αρσένος κουουτσάρισε τον Πύρασο σε αυτό το παιχνίδι, καθώς ο Στέφανος Ξηροφώτος ήταν τιμωρημένος.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου (63΄ Γκίκας), Βουραζέρης, Σπαθής, Γούτσιος, Αλεξίου, Χατζής (72΄ Γουτούλης), Γεωργατζής, Κορέτα, Τσίπης, Σέττος (81΄ Αποστολίδης).
ΠΥΡΑΣΟΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ: Χαλάτσης, Γενιτσαρίδης, Χατζητρακόσιας (37΄ Βουρδάκης), Καραγεώργος, Κοντοβάς, Στεφανής, Μαλακασιώτης (74΄ Μπέικος), Κατής, Τσιουρέλης (60΄ Μπόρας), Μυργιώτης, Αναστασίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις